Web Page Maker v2.5


Web Page Maker ile HTM ve HTML formatındaki sitelerinizi yapmaya hemen başlayabilirsiniz. Editörün kullanımı çok kolay ve pratiktir. Editörle birlikte sayfanıza kolayca JavaScript ekleyebilirsiniz. Programın en büyük özelliği FrontPage ve Dreamweaver gibi büyük editörlerde de bulunan hazır site şablonlarının bulunması. Bu şablonlarla HTML kodlarıyla uğraşmadan pratik bir şekilde kendi veya kurumsal sitenizi hızlı, güzel ve düzenli bir şekilde yapmaya başlayabilirsiniz. Site yapmayı bilmeyen herkese tavsiye ederiz. Hem kolay hem de pratik.

Ekstraları:

1) Yüksek kaliteli 10 adet hazır web sitesi.

2)Tasarım içerisine resim ekleyebilme.

3)Sitelere QuickTime ekleyebilme.

4)Kullanıcı resimlerini ekleme,çıkarma,üzerinde oynama.

5)Yapılan tasarımdan çıkarken uyarı mesajı sorma.

6).wss tasarısı oluşturabilme.



İNDİR

Selteco Alligator Flash Designer v7.0.7


Flash Designer ile etkileşimli vektörel-tabanlı animasyonlar oluşturmak kolaydır. Zayıflatma, yakınlaşma, döndürme, uçma vb. gibi 130'dan fazla efekt kullanarak, şekiller (resim) ve yazılarla canlandırılmış karmaşık grafikler oluşturabilirsiniz.


Flash Designer, Macromedia Flash formatında SWF dosyaları oluşturur ve animasyonu web sayfanızla bütünleştirmek için HTML kodu kullanmanız gerekmektedir. Bu yazılım, herhangi bir resmi (şekli) modifiye etmek için, yeniden boyutlandırma, nesne ekleme vb. gibi temel düzenleme araçlarını da içerir.Selteco Alligator Flash Designer, size minimum uygulama (beceri) gereksinimiyle, web siteniz için etkileşimli flash animasyonlar oluşturma imkanı sunar. Önizleme tarayıcısı (penceresi), hazırladığınız animasyonu kaydetmeden önce, aynen web sayfasında görüneceği gibi görüntülemenize olanak sağlar. Acemi kullanıcılar, flash dosyalarını web sayfasıyla bütünleştirmek için gerekli HTML kodunu alabilirler.


Dünyanın en kolay flash aracı ile 5 dakika içerisinde flash'lar hazırlayabilirsiniz:

Slayt gösterileri, menüler, bannerlar, butonlar, sunumlar, tanıtımlar ve etkileşimli formlar oluşturulabilir.

Fotoğraflar, ekran görüntülerini, flash ve gif formatlı animasyonlar yazılımın içerisine aktarılıp kullanılabilir.

Yazılımla biçimler, ilave metinler, eğimler ve bitmapler çizilebilir.

Üzerine tıklanabilen flash filmler oluşturulabilir.

Video dosyaları eklenebilir.

Arkaplanda sesler çalınabilir veya farklı durumlara tıklama ile yönlendirme yapılabilir.

Herbir nesneye animasyon efektleri konabilir.

Macromedia Flash dosyalarına (swf) aktarım yapılabilir ve bu çalışmalar web sitesinde yayınlanabilir.

Kendi çalışmalarınızı gerçekleştirmek için ActionScript 2.0 kullanabilirsiniz.


Yazılım oldukça kullanışlı ve onlarca özelliğe sahip. Her ne kadar profesyonel flash hazırlama yazılımları kadar başarılı olmasa da tatmin edici düzeyde.


Xara 3D v6.0


Xara 3D ile birkaç dakika içinde yüksek kalitede 3D (Boyutlu) grafikler oluşturabilirsiniz.
Hem profesyonel web grafik tasarımcıları, hem de diğer kullanıcılar, Xara 3D ile web sayfaları ve sunumlar için butonlar, animasyonlu GIF, çubuk grafikler, başlıklar yapabilirler.

Geleneksel 3D programlarını anlamak ve kullanmak oldukça zordur. Xara 3D, Web sayfalarında kullanmak üzere, sadece çok kaliteli 3D başlıklar ve logolar oluşturmak için dizayn edilmiştir. Tüm imajlar (resimler), anti-alias özelliği (çizgilerin yumuşatılarak pürüzsüz görünmesi) ile yumuşatılarak, kaliteli görünüm sağlanır. Xara 3D ile basit, kaliteli animasyonlu GIF, AVI ve Flash film dosyaları oluşturulabilir.

Flash biçiminde kaydetme uzun zamandır istenen bir Xara3D özelliği idi ve şimdi .SWF vektör veya bitmap biçiminde kaydetme opsiyonu bulunmaktadır. Böylece, çok gösterişli animasyonlu veya statik 3D grafikler oluşturup, Flash filmleri içerisinde kullanabilirsiniz ya da olduğu gibi web sitesine koyabilirsiniz.

Flash'taki kısıtlamalardan dolayı, gölge ve desen gibi bazı özellikler vektör biçiminde desteklenmez. İşinizi kolaylaştırmak için, Xara 3D 6 potansiyel hatalardan dolayı sizi uyarır ve bunları kaydederken ortadan kaldırır.

Xara 3D 6'da ki gerçekten çok kullanışlı bir diğer özellik de, animasyonlarınızı tam ekran ekran koruyuculara (screen saver) dönüştürmektir. Export as screen saver (ekran koruyucu olarak kaydet) opsiyonu ile ekran koruyucunuzun boyutunu ayarlayabilir ve kurabilirsiniz - yani bilgisayar ayarlarınızı değiştirmenize gerek yoktur-.

Oluşturmak ve eklemek:TrueType fontlarından birini kullanır. İndirilen üründe 6 tane, CD'de 50'den fazla font bulunur. Menüden bir font seçin ve metni yazın.Yazı tamamen kontrol edilebilir; karakterlerin tek tek ya da seçili bölümün tamamının, hizalama, üst-alt simge, satır boşluğu özellikleri değiştirilebilir. Diyalog kutularından imajları ön izleme imkanı. Yazı diyalog kutusu içerisinden, tüm karakter setine anında ulaşma imkanı - ekran görüntüleri Windows çoklu ortam dosyası (WMF ve EMF) ve CorelXARA/Webster dosyaları (XAR ve WEB) gibi 2 boyutlu grafik şekilleri açabilirsiniz. örnekler Web sayfası arkaplanına uydurmak için, imajınızın arkaplan rengi ve dokusunu ayarlayabilirsiniz. İyi bir ekran görüntüsü elde edebilmek için anti-alias (çizgilerin yumuşatılarak pürüzsüz görünmesi) özelliği.Özel Etkiler oluşturmak ve uygulamak3D derinlik üzerinde interaktif kontrol. Limitsiz geri alma imkanı. Herhangi bir başlığı butona çevirebilen otomatik buton oluşturma aracı. Basit bir şekilde imajı ekranda sürükleyerek üç eksen etrafında, anında 3 boyutlu konumlandırma imkanı. Gölge özellikleri. Yazı bölümleri seçilebilir. Renk, desen, font, animasyon ve yazı özellikleri değiştirilebilir. Style Picker (biçim örnekleyici) ile bir dosyadaki tüm ayarlamaları veya istediğiniz herhangi birini alıp başka bir dosyaya uygulayabilirsiniz. 25 farklı 'bevel' tipi-'bevel' boyutu ayarlanabilir.Işıklandırma özelliğini kullanmak çok kolaydır. (Rengi ve yönünü interaktif biçimde ayarlamak için üç tane ayarlanabilir ışık okları). İmaj ve arkaplan renkleri ve dokusu üzerinde esnek interaktif kontrol imkanı. İmajlar ön ve arka yüzleri ile görüntülenebilir, içi boş hale getirilebilir. İmajlara bitmap dokular uygulanabilir. CD-ROM satın aldığınızda içerisinde 800'den fazla desen bulabilirsiniz. Ayrıca kendi GIF ve PNG dosyalarınızı açabilirsiniz. Dokular (texture) ölçeklendirilebilir, döndürülebilir ve renklendirilebilir. İmajlar mat ya da parlak olabilir. İmajlar yumuşak-köşeli gölgelere sahip olabilir ve kullanıcı dostu arayüzü ile kolayca saydamlığı, rengi, netliği ayarlayabilirsiniz. Animasyonİmaj animasyonu farklı yollarla sağlanabilir. Kolay bir arayüzle Döndürme (Rotate), Sallandırma (Swing), Titretme (Pulsate), Gözden kaybetme (Fade) gibi. Yeni Animasyon Toplayıcı (Animation Picker) ile bir dosyadaki animasyon ayarlarını alıp bir başkasına uygulayabilirsiniz.Farklı animasyonları karakterlere tek tek ya da yazının bir bölümüne uygulayabilirsiniz. Farklı imajların çok sayfalı animasyonları arasında gezinme. Bir seri içerisindeki çerçeve sayıları, dönüş yönü, hız, durma ve döngü sayısı basit kontrollerle seçilebilir. Yeni animasyon zaman çizgisi her çerçeve, durak arasında gezinme ve tek bir çerçeveye kaydetme imkanı verir. Işıklar ve yazılar ayrı ayrı döndürülebilir. Animasyonlu butonlar oluşturmada eşsizdir.

Sonuçlarınızı kaydetme:JPEG, Progressive JPEG, GIF, BMP, PNG (ful PNG alfa kanal dahil), ICO (icon), CUR (cursor), animasyonlu GIF, AVI ve SWF (vektör ve bitmap) olarak elde edebilirsiniz. Seçenekli arkaplan geçirgenlik özelliği. Renk ayarı ve palet optimizasyonu ile maksimum kalitede ve minimum dosya büyüklüğü. İmaj büyüklüğü üzerinde tamamen kontrol özelliği. Küçük resimler (Thumbnail) şeklinde görünüm.Dosya önizleme penceresinden Xara3D dosyalarını küçük resimler olarak görebilme imkanı.Statik bitmap olarak kaydederken resim önizleme ve dosya boyutu bilgisi.Çerçeve görünüm resimleri belli bir boyutta kaydetme ve tekrar yükleme için çerçeve modunda çalışma. Dosya yorumları ekleme. Dosya önizleme penceresinde gösteren yorumları eklemek veya değiştirmek. Metin konumlandırma. Pencere çerçevesinde yazınızı herhangi bir pozisyona taşıyabilirsiniz. Metin zumlama. Yazınızı yakınlaştırabilir veya uzaklaştırabilirsiniz.

Xara WebStyle v4.0


Webstyle, web sayfası tasarımı ile uğraşıyorsanız, yüksek nitelikli çizimler ya da resimler eklemekte kullanabileceğiniz ödül almış bir yazılımdır. Bu yazılımı kullanarak sayfalarınızda kullanabileceğiniz, reklam manşetleri, menüler, menü çubukları, düğmeler, 3 boyutlu başlıklar ve bunun gibi birçok şeyi oluşturabilirsiniz.

Deneyimli bir tasarımcı ya da bu işe yeni başlayan biri olup olmadığınız fark etmeden, tek bir butonla, web için profesyonel kalitede grafikler ve fotoğraflar yaratabilirsiniz.

Webstyle'in özelleştirilebilen profesyonelce tasarlanmış şablonları size sınırsız imkanlar sunar; değişik özeliklerde buton çubukları, reklam başlıkları, fotoğraf albümleri oluşturabilirsiniz.

Galeri şeklindeki arayüzü ile kolay kullanım sunan WebStyle'i kullanarak siteniz için üzerinde istediğiniz metinleri bulunduğunu düğmeler, reklam banner'ları hazırlayabilirsiniz. Webstyle'in sahip olduğu hazır butonları, çizgileri ve şablonları özelleştirerek web sitenize yerleştirebilirsiniz. Uygulama grafiklerle zenginleştirilmiş DHTML biçiminde menüler de oluşturabiliyor.

Web Sayfaları:
Webstyle, web yönetim programı değildir. Web yönetim programınızla bağlantılı kullanılan bir grafik dizayn programıdır. Webstyle, web yönetim programınıza yükleyebileceğiniz tüm grafikleri, butonları, menüleri ve HTML yapısını yaratmanızı sağlar.

Herhangi biri, özelleştirilmiş, profesyonelce tasarlanmış bir web sitesi oluşturabilir.Webstyle, farklı tema dizaynları sunar. Her tema, bir dizi alternatif sayfa düzenine sahiptir, böylece birbiriyle uyumlu, çok şık görünen bir web sitesi oluşturabilirsiniz.Bir tema rengini değiştirdiğinizde, Webstyle web sayfası için gerekli tüm grafikleri otomatik olarak oluşturur.Tema rengini düzelttiğinizde, Webstyle, bu rengin en uygun tonlarını yaratır. Böylece profesyonel bir sonuç elde edilir.Kademeli menü ve alt menülerden oluşan Yön Çubuğu -NavBar- (buton çubukları) oluşturabilirsiniz. Webstyle gerekli tüm DHTML ve Javascriptleri meydana getirecektir.

Yön Çubukları ve Menüler:

Webstyle ile kademeli DHTML menülü buton çubukları oluşturmak çok kolaydır.

Renklerini, yazı tiplerini ve boyutunu isteğinize göre değiştirebileceğiniz grafikler, fare ile üzerine gelindiğinde ışıklanan buton çubukları oluşturabilirsiniz. Grafik butonları oluşturabileceğiniz diğer metodların aksine, Webstyle, buton ve yön çubuklarının büyüklüğünü herhangi bir uzunluktaki yazıyı sığdıracak şekilde hassas bir şekilde ayarlar.Hızlı bir şekilde indirilmesi için oldukça küçük grafik dosyaları üretir.Yön çubukları, kademeli, hiyerarşik menüleri içerebilir. Webstyle, bunu desteklemek için, piyasadaki IE5+, Netscape 6+, Mozilla, Opera 7 ve Safari (Apple Mac) gibi tarayıcılarla (browser) uyumlu, sıkıştırılmış Javascript kodları oluşturur.Özelleştirilebilen, yatay ve dikey yönlerde, 100 den fazla tasarım imkanı sunar.

Logolar:

Kendi şirketinizin logosunu seçebileceğiniz gibi, Webstyle'in kütüphanesindeki çok sayıda basit logo tasarımlarından da faydalanabilir, üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Her logo üzerinde şirket ya da ürün adı için ayrılmış boş bir alan yer alır.

Birçok logo tasarımı, Webstyle'in özel sembol paketlerindeki sembol veya şekilleri kullanır, böylece çok çeşitli şekillere hızlı bir şekilde ulaşma imkanı sunar.

Bannerlar (Manşet/Bant Reklam):

Animasyonlu bir reklam çubuğu oluşturmak için, profesyonel bir grafik tasarımcısına belli bir miktarda ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Webstyle ile, hızlı ve kolay bir şekilde, çok yüksek kalitede kendi tasarımlarınızı yaratabilirsiniz. Genelde 12 KB dan daha büyük 'banner ad' yaratılması kabul görmez. Webstyle ile mümkün olduğu kadar küçük boyutta yaratmak mümkündür.

Temalar:

İyi bir web tasarımı için önemli olan, sayfa üzerindeki veya web sitesindeki elemanların birbiriyle uyumlu bir görünümde olmalarıdır. Webstyle'in sağladığı birçok grafik tasarımı, belli bir temanın parçalarıdır. Böylece, sayfanızın her bir elemanı için, birbiriyle uyumlu grafikleri seçebilirsiniz.

Fotoğraf Albümleri:

Fotoğraf albüm aracı, web sayfası albümüyle kullanmak için fotoğraflarınızı gruplar halinde organize edip, bir araya getirmenize imkan tanır.

Fotoğraflarınızı tek tek ya da gruplar halinde, sürükle bırak özelliğiyle herhangi bir albüme ekleyebilirsiniz.Herhangi bir sayıdaki albüm parçalarını destekler.Küçük resimler oluşturmak ve boyutlarını istendiği gibi otomatik olarak ayarlanabilir.Her bir fotoğrafa başlık ya da tanım kolayca eklenebilir.Albümdeki fotoğrafları, sürükle bırak özelliği ile sıralama ve organize etme imkanı sağlar.Webstyle fotoğraf düzenleyicisini başlatmak için herhangi bir fotoğraf üzerine çift tıklamak yeterli olur."Master dosya"sı sayesinde tahrip edilemeyen fotoğraf teknolojisi.

Fotoğraflar:

Webstyle, kullanımı çok kolay ve hızlı fotoğraf düzenleme aracına sahiptir.

Fotoğrafı düzenlemek için sürükle bırak özelliği.Parlaklık, kontrast, keskinlik, renk doygunluğu, şeffaflık ve renk tonlarını interaktif olarak kontrol edilebilir.Tek bir tıklamayla otomatik olarak fotoğraflarınız ayarlanabilir.Fotoğraflarınızı istediğiniz açıya göre çok hızlı, eş zamanlı ve interaktif bir biçimde döndürebilirsiniz- Webstyle, diğer resim düzenleme araçlarından çok daha hızlıdır.Hızlı ve interaktif bir biçimde resmi kesme ve boyutunu değiştirme imkanı sağlar.'Master dosya' sayesinde resimleri tahrip etmeden düzenleyebilir.

Diğer fotoğraf yazılımlarıyla, fotoğrafı her yükleyip kaydettiğinizde, daha da eğrilip bükülür ve derece derece bozulur. Webstyle, orjinal 'master dosya' için bir hafıza alanı ayırır ve resmi her değiştirdiğinizde, hatta daha önce değiştirilmiş bir resim yüklendiğinde bile, orjinal 'master dosya'yı kullanarak istenen işlemleri yerine getirir.

Kesilmiş bir JPEG fotoğrafı, ne kadar önce üretilmiş olursa olsun yüklediğinizde, resminizin kesilmiş parçalarını tekrar yerine getirebilirsiniz (Tabii orjinal 'master resim', dosya sisteminiz üzerinde bir yerlerde hala duruyorsa). Bu ayrıca, resimlerinizi ne kadar çok yükleyip üzerinde değişiklik yaparsanız yapın, toplamda eğrilme, bozulma olmadığını anlatır. Hatta eski bir JPEG fotoğrafını yükleyip, önceden yapılmış değişiklikleri geri alabilirsiniz. Bunu, bir başka yazılımla yapmak mümkün değildir!

3D (Boyutlu) Başlıklar:

Bazen, web sayfanız için çok sıradışı, çarpıcı bir başlık gerekebilir.

Webstyle, Xara3D ürününde kullanılan 3D grafik motorunu dahil etmiştir. Xara3D kadar esnek olmasa da, yine de çok etkileyici 3 boyutlu başlıkları hızlı ve kolayca oluşturabilirsiniz.

50'den fazla farklı şablon tasarımı mevcuttur, böylece çok çeşitli, şık 3D başlıklar yaratabilirsiniz.
Yazı boyutunu, renkleri ( 3D dizaynlarda yer alan ışıklandırma renkleri de dahil), eğimi, kalınlığı, gölgeyi değiştirebilirsiniz.

Banner Maker Pro v6.0.7


Web siteniz için banner'lar, logo'lar ve grafikler yapabileceğiniz bir program.

Banner Maker Pro programı sayesinde kolay bir şekilde birkaç dakikada profesyonel görünüşlü web grafikleri oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz grafikleri .gif ya da .jpeg biçimlerinde kaydedebilirsiniz.

İNDİR

87 Adet MSN Avatar

87 Adet MSN Avatar
İNDİR

307 Adet MSN İfadeleri

307 Adet MSN İfadeleri
İNDİR

Web Copier Pro v4.5

Web Copier Pro

Siteleri sabit diskinize kaydedin ve bağlantı problemi yaşamadan hızlıca dolaşım keyfi yaşayın. WebCopier Pro'yu ayarlayarak siz yokken veya uyurken Web sitelerini indirmesini sağlayabilir daha sonra indirdiği siteleri rahatlıkla gezebilirsiniz. Sitenin tamamını veya bir kısmını indirmeyi seçebilirsiniz. Versiyon 4.3 ile gelen yenilikler; daha güçlü DHTML ve Java Script desteği, Gezdiğiniz sayfaları kaydetme özelliği, Yeni sürümleri kontrol etme, Java uygulamalar desteği..

İNDİR

BB FlashBack v2.02.455

BB FlashBack v2.02.455
BB FlashBack bir hareketli görüntü kaydetme programıdır.En büyük özelliği ve kullanıcısını cezbeden yanı ise hareketli görüntülerini Flash animasyon (.swf), otomatik açılan flash animasyonu (.exe), Power Point Slaytı (.ppt), Video (.AVI ve .WMV) olarak kaydedebilmesidir.


Başlıca Özellikleri ve Yapılabilenler :
# Ekran kaydetme işini
- Capture Driver (ekran kartınızdan)
- GDI Mode (media player tarzı bir program vasıtasıyla)
- DirectX Mode (GDI Mode çalışmayan bazı eski bilgisayarlarda DirectX modu ile yapabilme)
yukarıdaki şekillerde yapabilme özelliği.
# Programı kullanmadan önce performans uyumluluk testi yapabilme özelliği mevcuttur.
# Program BB FlashBack Player (daha önce kaydedilen görüntüyü oynatmak için) ve BB FlashBack Recorder (kayıt yapmak için) adlı iki bölüm halinde kurulmaktadır.
# Programı ile ekranınızdaki bütün hareketli görüntüleri, yani yaptığınız işlemleri sesli olarak kayıt edebilirsiniz.
# Kaydettiğiniz görüntü üzerine çeşitli konuşma kutucukları ile açıklayıcı metinler, notlar ekleyebilir, bunların ekran kalma süresini, reng.gifini, vb. özelliklerini ayarlayablirsiniz.
# Çekeceğiniz görüntülerin ekran modlarını çeşitli şekillerde ayarlayabilirsiniz. Tam ekran, ekranın seçtiğiniz bir bölümünden görüntü alma, ekranın yarısından görüntü alma gibi çeşitli seçenekleri mevcuttur.
# Görüntü almaya başlamadan önce otomatik ekran çözünürlüğünüzü değiştirmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin : Daha büyük ve okunabilir olsun istiyorsanız 800×600 ekran çözünürlüğünü seçerseniz kayda başlamadan önce otomatik olarak ekran çözünürlüğünü kendi ayarlayacaktır.
# Kayıt esnasında fare tıklamalarını ve hareketlerini yuvarlak içine alarak, belirterek gösterme özelliği mevcuttur.
# kayda başlamak, durdurmak, duraklatmak ve benzeri işlemler için kısayol tuşu atama gibi birçok faydalı özelliği mevcuttur.
# 11.025 kHz den 96.0 kHz ye kadar çeşitli kalitede ses kaydetme seçimi bulunmaktadır.
# Stereo kalitede ses alma ve Mp3 sıkıştırma kalitesinde ses alma özelliği vardır.
# 320×200 ile 2048×1536 75hz 32 bit piksel ekran çözünürlükleri arasında kayıt alma becerisi vardır.
# Kayıt esnasında mevcut masaüstü simgeleri ve arkaplan resminizi gözardı etme özelliği vardır.
# Kayıt esnasında şifre girilen ekranlarda girilen şifreyi yıldız ile (*) kapatma özelliği vardır.
# Kaydedeceğiniz ekran görüntü dosyalarına süre ve/veya dosya sizeu limiti koyabilmeniz için ayarları mevcuttur.
# Normal Windows sistemlerinde en iyi görüntü ve performansı sadece Windows 2000 ve XP de alabileceğiniz belirtilmiştir.
# Kaydettiğiniz ekran görüntüsünü tekrar izleyebilme ve daha sonra üzerinde düzenleme yapabilmeniz için birçok programda bulunan proje dosyası (.fbr uzantılı) olarak kaydeder.
# Flash animasyon olarak aldığınız ekran kayıt çıktısını ayrıca bir HTML web sayfası halinde kaydederek sitenize ekleyebilmeniz için size hazırlamış olur. Kodlamayla uğraşmadan bu dosyanın içindeki kodları alabilir veya direkt olarak bu dosyayı sitenize atabilirsiniz.
# İçerisinde oldukça detaylı (ingilizce) Yardım ve Kullanım dosyası mevcuttur.

# Program ile alacağınız tüm görüntü ve sesleri çeşitli sıkıştırma kalitelerinde seçerek dosya boyutlarınızı ayarlayabilirsiniz.

İNDİR

Techsmith SnagIt v9.0.0

Techsmith SnagIt v9.0.0

Gelişmiş özelliklerle donatılmış SnagIt ile ekran görüntülerinizi dilediğiniz şekilde anında yakalayabilir, düzenlemeler yaparak efekt ve metinler ekleyebilirsiniz. Hazırladığınız görüntüleri dilediğiniz uygulamada kullanabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz programın son sürümü ile ekran görüntüsü yakalamak çok kolay.

İNDİR

SopCast v2.0.4 Türkçe

SopCast v2.0.4
Paralı radyo ve tv yayınlarının, internet ortamına aktarılmasını sağlayan ve tüm dünyadaki kişilerle bu paylaşımları ücretsiz olarak kullanmanıza yarayan pratik ve çok faydalı bir yazılımdır.

P2P mantığı ile çalışan bu yazılım ile lig tv ve bunun gibi ücretli tüm tv kanallarını eğer paylaşımda var ise izleme olanağına sahip olacaksınız.

Tek yapmanız gereken programı indirdikten sonra ücretsiz üye olmak ve giriş yapmak.

Genelde ücretli maç yayınları ile ilgili kullanılan bu program sayesinde sadece maç yayınlarını değil, uydudan hizmet veren ücretli diğer tüm tv kanallarını da izleyebileceksiniz.

İNDİR

MIDPtoEXE


Cep telefonunuza java oyun ya da java program yüklemeden önce, bilgisayarınızda yükleyeceğiniz oyun ya da programı bu program sayesinde test edebilirsiniz ya da cep telefonunda oynamak yerine bilgisayarınızda oynayabilirsiniz.

Program, java dosyasını exe (çalıştırılabilir dosya) formatına çeviriyor ve ekranınıza sanal bir cep telefonu çıkıyor. Oyunu bilgisayarınızda, bu ekran üzerinden de oynayabiliyorsunuz. 

En azından içeriğini bilmediğiniz java oyun ve programları önceden inceleyip, lüzumlu ise telefonunuza yükler, hem zamandan kazanır, hem de telefonunuzu zarara uğramaktan korursunuz.

İNDİR

Executive Diskeeper Professional Edition v10.0.593


Diskeeper, temel olarak bir bilgisayar sistem denetleyicisidir. Sisteminizde herhangi bir nedenle yavaslama meydana geldiginde program otomatik olarak devreye giriyor ve sorunu düzeltiyor. Disk birleştirici özelliği ve dosya yönetim paneli de bulunan bu kullanışlı program her türden kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde. Programıin sonuçları ayrıntılı olarak verebilme özelliği sayesinde sisteminiz hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmanıza olanak sunuyor.

Diskeeper programı ile disk sürücüleriniz ve sisteminiz koruma altında.....

Programın Özellikleri

Gelismis arabirimi ve arabirim üzerinden kullanilan grafik arayüz sayesinde her türlü kullanicinin istegine cevap verebilecek düzeyde.

Sisteminizin zorlandigi durumlarda otomatik olarak devreye girme özelligi sayesinde zor durumlarda her zaman sizin yaninizda.

Tüm dosya sistemlerini tanima özelligi sayesinde hiçbir problemle karsilasmayacaksiniz.(FAT, FAT32, NTFS, .......)

Birden çok disk tanima özelligi ve bu diskleri ayri ayri birlestirebilme mekanizmasi...

Genis rapor alma özellikleri.(Performans, Güvenilirlik, Parçalanmis Dosyalar, Disk Haritasi, Öneriler.)

Sonuçlari grafik olarak verebilme özelligi.

Windows disk birlestirici mekanizmasina nazaran daha basarili ve hizli olmasi.

Genis dosya birlestirme ayarlari sayesinde sisteminize en uygun disk birlestirme seçeneklerini uygulayabilir ve daha hizli sonuçlar alabilirisiniz.

Özel performans arttirma fonksiyon ve ayarlari. Bu fonksiyon ve ayarlar sonucunda % 300e kadar performans arttirabilme.

Kullanmakta zorlanmaniz durumunda kullanabileceginiz genis yardim dosyalari.(Ingilizce)

Disk giris ve çikislarini kontrol eder ve herhangi bir zararli durum karsisinda sizi uyarir.

Kullanilmayan dosyalari (istege bagli) silerek veya sikistirarak hem performans hem de disk alani kazandirma özelligi.

- Programi kullanmak için belli bir düzeyde ingilizce gerekiyor.

- Program bazen uyarma isini abartabiliyor ve hiçbir islem olmamasina ragmen sizi uyarabiliyor.

- Ekran koruyucunun çalismasini kismen durduruyor. Kismen çünkü bazi yüksek boyutlu ekran koruyucularda sorun yaratabiliyor.

İNDİR

MechCAD AceMoney v3.9.2


Yazılım, kullanıcıların kişisel harcamalarını, hisse senedi portföylerini, borç ödeme tarihlerini kolayca yönetmeleri için hazırlanmış. Döviz kurları, endeks bilgileri ve bankalardan hesap bilgisi takibi gibi özellikler güncel piyasa bilgilerine ulaşmayı sağlıyor.
Alternatif bir kasa takip programı olan AceMoney Lite, Türkçe dil desteği sunması  ile ilgi çekiyor.

-150'ye kadar para birimini destekler.
-Para birimleri arasında çeviri yapabilir.
-İnternetten güncel kur bilgilerini indirebilirsiniz.
-Gelir ve gider hesaplarınızı tutabilirsiniz.
-Kişisel harcamalarınız, portföyleriniz ve borç ödeme tarihlerinizi kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.
-Fatura ödeme tarihlerini size hatırlatır.
-Barındırdığı gelişmiş hesap makinesi ile hesaplamalarınızı kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

İNDİR

3Planesoft Watermill 3D v2.0 Ekran Koruyucu

3Planesoft Watermill 3D v2.0
İNDİR

3Planesoft Spirit Of Fire 3D v2.4 Ekran Koruyucu

3Planesoft Spirit Of Fire 3D v2.4
İNDİR

3Planesoft Nautilus 3D v1.2 Ekran Koruyucu

3Planesoft Nautilus 3D v1.2
İNDİR

3Planesoft Nature 3D v1.1 Ekran Koruyucu

3Planesoft Nature 3D v1.1
İNDİR

3Planesoft Galleon 3D v1.3 Ekran Koruyucu

3Planesoft Galleon 3D v1.3
İNDİR

3Planesoft Fireplace 3D v1.0 Ekran Koruyucu

3Planesoft Fireplace 3D v1.0
İNDİR

3Planesoft Discovery 3D v1.1 Ekran Koruyucu

3Planesoft Discovery 3D v1.1
İNDİR

3Planesoft Coral Clock v1.0 Ekran Koruyucu

3Planesoft Coral Clock v1.0
İNDİR

MiniPE v2k5.09.03

MiniPE v2k5.09.03
Bilgisayarınızdaki her türlü sıkıtıyı gideren çok amaçlı bir CD... Bu sanal işletim sistemi ile çöken işletim sisteminizdeki verileri kurtarabilir, bilgisayarınızın ihtiyaç duyabileceği her türlü bakım, temizlik ve ayarlamaları bu cd ile gerçekleştirebilirsiniz.

CD de bulunan hazır kurulu programlar:
Accessories* Hash Calculator 2.0* Calculator* Free-Cal 1.3* Dead Pixel Buddy* ***board layout (change foreign language layout on–the-fly)Document Viewers* PDF Reader* Atlantis Word Processor* Spread32* Editor² Text Editor* Wordpad* notepadSystem Tools* Avast! ScanDisk* Dependency Walker 2.1* Resource Hacker 3.4.0.79* PE Resource Explorer* Everest 2.20 Corp & Ultimate* AIDA32 3.93* Password Renew 1.0 RC2* SAMInside v2.3.0.0* ***finder PE* EzPcFix* CPU Clock* Trout 2.0 (Trace Route)* DiskWipe* Unstoppable Copier* Check Disk* WinImage 6.10* Disk Copy (floppy)* ServiceView* Unknown DevicesRegistry Editors* Avast! RegEdit* X-setup Pro 6.6* RegEditPE 0.2b* RegEditPE 0.9c* Registry File Viewer* Registry Restore WizardAvast! Tools* Avast! AntiVirus 2.0* Avast! Registry Editor* Avast! Registry Cleaner* Avast! Scan Disk* Avast! Junk File Remover* Avast! Data Shredder* Avast! Event Viewer* Avast! Services/DriversHard Drive Tools* Partition Magic 8* Treesize Pro* DiskData* DiskTective* DirectorySnoopFAT32* DirectorySnoopNTFS* Drive Investigator* Fix MBR* WD Diagnostic* DriveLook 1.0* SectorSpyXP* DiskScann* PartitionInfo* PartitonEdit* HD Tune* HardDriveSpeed* PE Mount* RAID Recontructor 2.31* DiskExplorer-FAT 2.31* DiskExplorer-NTFS 2.31* GetDataBack-FAT 2.31* GetDataBack-NTFS 2.31Paragon HD Tools* Paragon Hard Disk Mgr 6 (tech-RAMDrive)* Paragon HD Manager (Pro-CD)Winternals* Winternals ERD Commander 2003* Winternals Disk CommanderFile Management* PowerDesk Pro 5* AB Commander 6.6* ExplorerXP 1.06* Total Commander 6.03a* a43 File Management 2.45* freeCommander 2004.10* xplorer²-lite* Windows Explorer* ERD Explorer* PowerDesk File Finder* Disk Recon 1.0* Effective File Search 3.3* Agent Ransack* DupFinder* PackIt duplicate file finder* UltraCompare 1.10Data Recovery* O&O Unerase 2.0* R-Studio 2.0* Easy Recovery Pro 6.03* CIA UnErase 1.1* Active@ Undelete 5.0.015* GetDataBack-FAT 2.31* GetDataBack-NTFS 2.31* RecoverMyFiles 2.29* Handy Recovery 1.0* Winternals FileRestore* RecoverItAllPro 3.2.3264* FileRecovery 3.0* FinalData Enterprise* Restoration 2.5.14* EnCase 4.20 Forensics* WinHex 12.5 SR-5 Forensic EditionData Removal* X-Ways Security* Eraser 5.7* Avast! Data Shredder* DiskWipe* File Shredder 1.41File Compression* WinRAR 3.50* WinZIP 8.1AntiVirus & Spyware* Avast!BARTCD* AntiVir Personal AntiVirus* TrendMicro SysClean* NOD32 VirusCleaner* Norton AntiVirus* McAfee AntiVirus* Avast! VirusCleaner* McAfee Stinger* Spybot Search & Destroy 1.4* Ad-Aware Pro SE 1.06r1* a² AntiTrojan 1.5System Backup* Symantec Ghost 8* Acronis True Image 8* Drive Image 2002* Paragon Drive Backup* Drive SnapShot 1.35* Fab’s AutoBackup 2ISO Apps* Ultra ISO 7.6.2.1180 ME* WinISO 5.3Hex Editors* Hex Workshop 4.23* 010 HexEditor 2.0* WinHex 12.5 SR-5 Forensic Edition* UltraEdit 11.00* XVI32 Hex Editor 2.5.1.0* Tiny Hexer 1.0.1.18Image Viewers* XnView v1.74* IrfanView 3.97* 11ViewDefraggers* Perfect Disk 7* VoptXP 7.21* DefragNT 1.9* Winternals Power Defragger* DIRMS defraggerInternet* Opera 8.02* Firefox 1.06* Flashget 1.71* FileZilla FTP* WS_FTP LE* Trillian IM* eMule* eMule+ 1.1f* IP-Tools* Trace Route 2.0* Angry IP Scanner 2.21* PuTTY 0.54 (Telnet-SSH)* Remote Desktop Connection* Tight VNC Viewer* ServiWin 1.1CD Burning* Nero 5.5.10.56* Small CD Writer 1.12* Deepburner* Easy DVD Burner* Sateira CD BurnerAdditional Apps* WinImage 6.10Network* Angry IP Scanner 2.21* Remote Desktop Connection* Tight VNC Viewer* PE Network Configurator* IP Config GUI versionStorage* Auto RAMdisk sizer* Adaptec ASPI verificationAdditional Features* SATA drive support for many controllers* NIC support for many cards* Clear RAM Drive* Change display resolution & color bit-depth* Change mouse characteristics* Change date & time* Accessibility Options* Task Manager* GeoShell Taskbar* WindowBlinds 4.5

1.PARÇA

2.PARÇA

3.PARÇA

4.PARÇA

5.PARÇA

Web Tasarım Programları Paketi 11 Program Birarada

Web Tasarım Programları Paketi
1st Page 2000

A4Desk v2.5

Ace HTML v6.50.1 Pro

CoffeeCup HTML 2007

Effective Site Studio v6

Xara WebStyle v4

NVU v1

PHP Designer v5.2.1

Webniac Web Page Editor

Trendy Flash Site Builder v1.0

WYSIWYG Web Builder v4.07

1.PARÇA

2.PARÇA

TV İzleme Programları Paketi 8 Program Birarada

TV İzleme Programları Paketi
BvT Live TV v2.0

Korsan TV v1.4

Live TV Player

Online TV Player v2.7

Satellite TV 2007

Super Internet TV v6.1

TVMatik

Internet TV And Radio Player v3.3.0.1

İNDİR

BearShare v5.2.5.3 Pro

BearShare v5.2.5.3


BearShare, Gnutella ağı üzerinden MP3, MPEG, AVI, ASF, MOV ve diğer türdeki dosyaların kullanıcılar arasında paylaşımına olanak sağlayan bir programdır. BearShare'yi bilgisayarınıza kurduktan sonra diğer BearShare kullanıcılarıyla dosya paylaşabilirsiniz. İstediğiniz dosyayı aratıp karşınıza gelen dosyalardan dilediğinizi innDirebilirsiniz.

Program kullanışlı bir arayüze sahip olduğundan, dosya paylaşımında zorlanmayacaksınız. Basit aramanın dışında bünyesinde gelişmiş arama özelliği de barındıran BearShare ile arkadaşınızla dosya paylaşımı yaparken aynı zamanda sohbet edebileceksiniz. Bunun yanı sıra bant genişliğini kontrol edebilecek, istediğiniz dosyayı Media Player ile önizleme yapabileceksiniz.

Yazılımın Genel Özellikleri
100% temiz kurulum
Tamamen yeni arayüz
Daima en hızlı innDirme
Anlık "arama önerisi" teknolojisi
Kötü içerikli dosyalara karşı ebeveyn kontrolü ve dosyalara erişimin engellenmesi
Otomatik virüs koruması
Tam fonksiyonlu medya oynatıcısı ile gösterişli düzenleme özelliği

BearShare ile,
Müzik ve video paylaşabilir, keşfetebilir ve innDirebilirsiniz.
Diğer kullanıcıların profillerini, fotoğraflarını ve müzik kütüphanelerini görüntüleyebilirsiniz.
Yeni dostluklar kurabilir ve eski arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.
Arkadaşlarınız ve favori sanatçılarınız hakkında yorum yapabilirsiniz.
Diğer kullanıcılarla beraber müzik dinlerken mesaj yollayabilir ve anlık mesajlaşabilirsiniz.

Desteklenen Dosya Türleri
Windows medya dosyaları : asf, asx, avi
Windows medya ses dosyaları : wmv, wax, wm, wma, wmd, wmx, wmz, wvx
Film dosyaları : mpeg, mpg, mpa, mpe, m1v, mp2, mp2v
MP3 ses dosyaları : mp3

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

İNDİR

Windows Movie Maker TÜRKÇE Kullanım Kitapçığı

Windows Movie Maker TÜRKÇE Kullanım Kitapçığı

Windows XP ve Vistaya dahil gelen video ve resimlerimizi düzenleyip, film yapmamıza olanak sağlayan movie maker programının kullanımının sade bir dil ve resimlerle anlatıldığı e-kitap.

İNDİR

Advanced Woman Calendar v2.3 Türkçe Dahil


Advanced Woman Calendar; kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kadınlara yönelik aybaşına ait döngüyü kaydetmeye ve izlemeye, yumurtlama takvimi ve hamilelik hesaplamaya yarayan bir programdır. Programla güvenli günleri ya da hamilelikten kaçınma günlerini hesaplayabilir ve hatta bebeğin (kehanet) cinsiyetini tahmin edebilirsiniz.

Advanced Woman Calendar doğal doğum kontrolü yöntemi kullanmak isteyenlere takvim usulünü bilgisayar ortamında takip etme imkanı sağlar. Doğurganlık günleriniz, hamilelik durumunuz, yumurtlama dönemi içindeki olaylar ve gelecek için bazı tahminlerde bulunabilir.

Programın yumurtlama takvim göstergesi farklı renklerde gösterilerek daha kolay anlaşılabilmesine yardımcı olur.

Özellikleri:
Hamilelik ve yumurtlama takvimi.
Kolay kullanım.
Tüm hesaplanmış veriler doğrultusunda tahminde bulunabilir.
Bebek cinsiyeti tahmin edebilir (ya da kehaneti).
Birden fazla kullanıcı için parolayla koruma mevcut.
Yazdırma desteği mevcut.

Adet dönemi, düşük doğurganlık, doğurgan olmayan günler, yumurtlama, cinsel ilişki, sıkıntı gibi günler takvim içinde gösterilebilir.

Adet döngüsü elle ya da otomatik girilebilir. Pencere içinde 4 aylık takvim ve luteal faz gösterilebilir. Windows başladığı anda çalışabilme durumuna göre ayar yapılabilir.

Programı Türkçe kullanabilmek için izleyeceğiniz yol ise şu şekildedir: 'File' > 'Configure'ye tıklayıp, gelen pencere içinden Türkçe' yi seçip 'OK'  butonuna tıklayınız. Programı açtığınızda bir kullanıcı adı ve parola oluşturmalısınız. Bu bilgileri bir yere not almayı unutmayınız.

İNDİR

Secere (Soyağacı) Programları 4 Program Birarada

Secere Programları 4 Program Birarada

Aile secerenizi hazırlayabilmenize yada düzenleyebilmenize olanak sağlayan 4 program birarada.

Aile Ağacı

Secere v1.0

Secere v3.04

GenoPro 2007

İNDİR

CD / DVD Takip Programları Paketi 6 Program Birarada

CD / DVD Takip Programları Paketi 6 Program Birarada

AntalyaSoft CD Takip v1.2

Datakent CD Takip v2.3

Exa CD Takip v6.0

Exa CD Takip v7.2

CD Takip Plus 2006

CD Takip 2007 v3.12

İNDİR

Ekran Koruyucular Paketi 11 Program Birarada

Ekran Koruyucular Paketi 11 Program Birarada

Aqua Real v1.5.1

Comic Aquarium 3D

Coral Clock 3D v1.1.0

Nature 3D v1.1

Dream Aquarium XP

Marine Aquarium Time v2.0

Mopy Fish v1.9

Nostalji 1 Trabzonspor 

Nostalji 2Trabzonspor

Rainy Pad v2.2.12

Aquarium Desktop 2006

İNDİR

PDF Araçları Paketi 15 Program Birarada

PDF Araçları Paketi 15 Program Birarada

PDF uzantılı dosyalarınız için, farklı formatlara dönüştürme, üzerlerinde değişiklik yapabilme, sıkıştırma, şifre kaldırma gibi birçok uygulama gerçekleştirebileceğiniz yazılımlar tek paket altında. Kısaca bu programlar paketi ile, PDF dünyasının altını üstüne getirebileceksiniz.

ABBYY Fine Reader v8.0 Pro

ABBYY PDF Transformer v2.0.0.982

PDF Password Cracker Pro v2.0

AAA PDF to HTML Converter v2.0

PDF Password Remover v3.0

PDF Maker Pilot v1.28

PDF to Excel Converter v2.0

PDF to HTML Converter v1.1

PDF to Word RTF Converter v1.4

AP PDF to HTML

PDF Creator v0.8.0

Foxit PDF Reader v2.0 build 1516

Adobe Reader v7.0.1 TR

Free PDF Compressor v1.12

PDF Version Converter v1.0

1. PARÇA    2.PARÇA

Great Secrets: Da Vinci


İNDİR

veya

İNDİR

veya

İNDİR

CodeGear RAD Studio 2007 SP3 (Pro/Ent/Arch, v11.0.2902.10471)




Bu sürüm içerisinde Delphi® for Win32®, C++Builder® ve Delphi for .NET 2.0 dilleri tam teşekküllü olarak yer alıyor. Ayrıca tasarım anı desteği sunmasada C# ve VB.Net kodlarını RAD Studio 2007 ile derleyebiliyorsunuz.

Delphi 2007 for Win32 ' ye kıyasla içerdiği yeniliklerden bahsetmek gerekirse en önemli yenilikleri şöyle sıralayabiliriz.

1- .Net 2.0 desteği (.Net 3.0 ile uyumluluk)
2- Delphi for .Net için generics desteği
3- BlackFishSQL adlı yeni(!) veritabanı
4- ECOIV

.Net 2.0 Desteği
Codegear biraz yavaşta olsa önemli teknlojileri desteklemeye devam ediyor. Birçok geliştirici Highlander 'ın .Net 3.0 'ı hem tasarım anında hem de çalışma anında destekleyeceğini düşünüyordu ama malesef olmadı. Codegear işleri aceleye getirmek istemiyor sanırım. Aslında .Net 2.0 'ı sorunsuz bir şekilde desteklemesi benim için yeterli, 3.0 şu an benim için çok elzem değil ama herkes benim gibi düşünmeyebilir ya da benim bulunduduğum durumda olmayabilir. Mesela 3.0 'a gerçekten ihtiyacı olan delphi geliştiricilerinin Delphi'den Visual Studio'ya kaymaları hem CodeGear için hem de Delphi topluluğu adına bir kayıptır.

Delphi for .Net için generics desteği
Generic tipler şimdilik sadece Delphi for Net için mevcut. Delphinin bir sonraki sürümünde genericleri Delphi for Win32 içinde kullanabileceğiz. Genericlerin ne olduğuna dair ilgili bir yazıyı şurdaki linkte okuyabilirsiniz. Benim bu konuda söyleyeceğim tek şey bu özelliğin bir an önce Delphi for win32 ye de kazandırılması ve Java da olan şekliyle kazandırılması. Yoksa sadece TGenericClass = class şeklinde ki bir özelliğin çok işe yarar olacağını sanmıyorum. Mesela Java da tanımlamada yer alan T tipini başka bir classtan türetme yapma imkanınız var.

class GenericClass

Bu sayede metod/class içerisinde T tipine BaskaBirClass tipinde uygun atamalari , otomatik kod tamamlamarını tip çevrimine gerek kalmadan otomatik olarak yapabiliyorsunuz.

Yine javada generic tiplerde joker(wildcard) kullanabiliyorsunuz. Bu özellik generic tipte parametre alan metod ve fonksiyonlara uygun herhangi bir generic tipi parametre olarak geçebilmenize imkan veriyor.

void printCollection(Collection c)

Javada ki genericsler için daha fazla bilgiye burdan ulaşabilirsiniz.

Delphi for .Net 'te Generics 'lerin bu tarz özellikleri var mı tam olarak bilmiyorum ama eğer bu özellikler yoksa genericlerin çok fazla bir önemi kalmıyor.

BlackFishSQL
BlackfishSQL, CodeGear 'ın java ile yazılmış JDataStore adlı veritabanının c# 'a port edilmiş hali. Sanırım port etmekle kalmamışlar JDataStore' u da ortadan kaldırmışlar. Google 'dan JDataStore olarak arama yaptığımda karşıma çıkan ilk link http://dn.codegear.com/jdatastore bu ama bu linke tıkladığınızda BlackfishSQL 'in web sayfasına yönleniyorsunuz otomatik. Codegear 'ın BlackfishSQL 'i .Net 'e çevirmesindeki ana amaç Delphi geliştiricilerinin bu veritabanı ile yaptıkları Asp.NET uygulamalarını internet üzerinden kiralayacakları her hangi bir Asp.NET destekli sunucuda kolay bir şekilde kullanıma sokabilmeleri. BlackfishSQL tabanlı uygulamaları uzak sunucuda hiçbir ayar gerektirmeden çalıştırabilmek için yapmanız gerekecek tek şey BlackfishSQL assemblylerinizi uygulama ile aynı klasore koymak olacaktır. Kötü yanı ise bu veritabanının ücretli olması. Rad Studio 'nun satın almış olduğunuz sürümüne göre çeşitli lisanslar veriliyor. Architect Edition için bu lisans 2 GB veri , tek cpu , 5 kullanıcı/20 bağlantı sınırı içeriyor. Daha fazlası için ayrı bir lisans satın almanız gerekiyor.

BlackfishSQL ile ilgili bilgi ve yorumlara burdan ulaşabilirsiniz.

ECOIV
ECO ile henüz hiç uygulama geliştirmedim ama ECO 'nun gelişimi oldukça heyecan verici. Modele dayalı yazılım geliştirmede oldukça kullanışlı bir framework haline geldi. Geçtiğimiz aylarda ECO yu geliştiren kişiler Codegear bünyesinden ayrılıp yeni bir şirket olarak yola çıktılar. Amaçları ECO yu sadece Delphi 'ye özel olmaktan çıkartıp c# , vb.net dilleri içinde kullanılabilir hale getirmek.

Bazı özellikler hakkında ise ayrıntılı bilgi hiçbiryerde bulmak mümkün olmadı. Sanırım o bilgiler için ürünün çıkmasını beklememiz gerekiyor.

1-RAD Studio 2007 de Delphi for win32 nin update 3 ' lü sürümü yer alıyormuş. Bu update 3 hangi hataları düzeltiyor ne gibi özellikler barındırıyor herhangi bir bilgiye ulaşamadım.
2-Yardım ne kadar iyileştirildi soru işareti. Delphi 2007 ile birazcık düzelen yardım bölümü hala doyurucu olmaktan çok uzaktı. Temennimiz biraz daha iyi hale gelmiş olması.
3-Ide nin sağlamlığı, hızı, tutarlılığı. Bunlar hakkında yorum yapmak için sanırım ürünü görmemiz gerekecek.

Rapidshare
http://rapidshare.com/files/120280128/CodeGear_RAD_2007_SP3.part1.rar
http://rapidshare.com/files/120280125/CodeGear_RAD_2007_SP3.part2.rar
http://rapidshare.com/files/120280126/CodeGear_RAD_2007_SP3.part3.rar
http://rapidshare.com/files/120280130/CodeGear_RAD_2007_SP3.part4.rar
http://rapidshare.com/files/120280663/CodeGear_RAD_2007_SP3.part5.rar
http://rapidshare.com/files/120280817/CodeGear_RAD_2007_SP3.part6.rar
http://rapidshare.com/files/120280124/CodeGear_RAD_2007_SP3.part7.rar

Depositfiles
http://depositfiles.com/files/5806380
http://depositfiles.com/files/5806402
http://depositfiles.com/files/5806414
http://depositfiles.com/files/5806419
http://depositfiles.com/files/5806434
http://depositfiles.com/files/5806444
http://depositfiles.com/files/5806353

Letitbit
http://letitbit.net/download/211f52948501/CodeGear-RAD-2007-SP3.rar.html

Smsfiles
http://smsfiles.ru/f/dd572473c6688997740cfbc4562a03db/CodeGear_RAD_2007_SP3.rar.html

Vip-File
http://vip-file.com/download/211f5218877/CodeGear-RAD-2007-SP3.rar.html

Upload.com
http://upload.com.ua/file/900281699/

Adres Defteri v2.2 Türkçe



Kullanışlı bir ajanda.

İNDİR

Active Desktop Calendar v7.3 TÜRKÇE


Active Desktop Calendar küçük, şirin ve kullanışlı bir masaüstü ajanda programıdır. masaüstünüzü organize edebilir, görev ekleyebilir, takvimini kullanabilirsiniz.

Programın Özellikleri:
Takvim, Notlar, Görevler, Alarm Düzenleme & Oluşturma.
Csv ve iCal formatlarını desteklenmektedir.
Takvimin yazı tiplerini, renkleri vs.düzenleyebilme.
Dünya Saatlerini Gösterebilme
Ekranda 1 Ay Öncesi Veya 1 Ay Sonrasını Görüntüleyebilme
Anıtsatma Özelliği İle Kullanıcıları Uyarma
Tablet PC masaüstü oryantasyonunu bulma
Dual/multi monitör sistemleri desteği
Grup takvim bilgileri
Yerel ağ üzerinde data layerlarını paylaşabilme
Outlook® ile doğrudan bağlantı
Google® calendar desteği
Zip Şifresi: Sürmeneli

FL Studio v6.0.8

Kendi müziğinizi yapabileceğiniz kullanışlı bir program. Birkaç dakika içinde kendi loop efektlerinizi MP3, Wav veya midi olarak yapabilirsiniz. Amatör ya da profesyonel DJ olmanız hiç farketmez en azından müzikle ilgileniyorsanız mutlaka görülmesi ve denenmesi gereken bir program. Onlarca drum kit, drum synth, enstrument ve simsynth`e sahip programın, üretici sayfasından binlerce örnek, loop, eklenti, efekt indirebilirsiniz.

İNDİR

Rar Şifresi: Sürmeneli

Konuşan Alarmlı Saat v6.1 Türkçe


Türkçe de dahil 5 ayrı dilde anlık saati sesli olarak dinleyebileceğiniz ve çeşitli alarm seçenekleri sunan kullanışlı bir masaüstü uygulaması.

Video Format Dönüştürücüler Paketi

2007 yılının en iyi 12 adet video format dönüştürücü programları tek bir paket altında.

Alive Video Converter v2.5.0.2

AMV Converter Full

Boilsoft ASF Converter v2.68

Divx Create Bundle Pro v6.0

MPEG4 Direct Maker v5.0.3.133

ImTOO RM Converter v2.1.59.0327b

NeoDVD Full

Total Video Converter v3.10

VCD Gear v3.56b

Video Avatar v2.0

WinAVI Video Converter v7.7

1. PARÇA

2. PARÇA


Rar Şifresi: Sürmeneli

Webroot Window Washer 6.5.5.155


Window Washer, kolay anlaşılabilen ara birimi ve sistem kaynaklarımıza sık sık engel olan, istenilmeyen bilgilerden kolayca kurtulmamıza yardımcı olur. Nestcape ve I.E ile internette gezerken browserlerinizin belleğini doldurmuş olan gereksiz dökümanlardan kolayca kurtulabilirsiniz. Kurmak istediğiniz bir programı Window Washer ile kurarsanız ve daha sonra kaldırmak isterseniz.Program, silmek istediğiniz dosyalardan eser bırakmaz. Window Washer ile dökümanlarınızı tarihlerine göre sıralayabilirsiniz. İsterseniz sadece belli tarihteki dosyaları temizleyebilirsiniz. Program Real Player ve Adobe Acrobat formatlı dosyalardan da sizi kurtarabilir.

Rar Şifresi: Sürmeneli

Windows XP Service Pack 3 Türkçe


Office XP Service Pack 3 (SP3), Microsoft Office XP'nin en son güncelleştirmelerini sağlar. SP3, güvenilirlik ve performans geliştirmelere ek olarak belirli güvenlik geliştirmelerini içerir. Bu hizmet paketi Office XP'nin herhangi bir düzeyine uygulanır. Office XP Service Pack 1 (SP1) ve Office XP Service Pack 2 (SP2)'de olan tüm güncelleştirmeleri ve SP2'den sonra yayınlanan güncelleştirmeleri içerir.

1.PARÇA 2.PARÇA 3.PARÇA 4.PARÇA

Rar Şifresi: Sürmeneli

Web Tasarım    Logo    Kartvizit    E-Dergi