Advanced Woman Calendar v2.3 Türkçe Dahil


Advanced Woman Calendar; kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kadınlara yönelik aybaşına ait döngüyü kaydetmeye ve izlemeye, yumurtlama takvimi ve hamilelik hesaplamaya yarayan bir programdır. Programla güvenli günleri ya da hamilelikten kaçınma günlerini hesaplayabilir ve hatta bebeğin (kehanet) cinsiyetini tahmin edebilirsiniz.

Advanced Woman Calendar doğal doğum kontrolü yöntemi kullanmak isteyenlere takvim usulünü bilgisayar ortamında takip etme imkanı sağlar. Doğurganlık günleriniz, hamilelik durumunuz, yumurtlama dönemi içindeki olaylar ve gelecek için bazı tahminlerde bulunabilir.

Programın yumurtlama takvim göstergesi farklı renklerde gösterilerek daha kolay anlaşılabilmesine yardımcı olur.

Özellikleri:
Hamilelik ve yumurtlama takvimi.
Kolay kullanım.
Tüm hesaplanmış veriler doğrultusunda tahminde bulunabilir.
Bebek cinsiyeti tahmin edebilir (ya da kehaneti).
Birden fazla kullanıcı için parolayla koruma mevcut.
Yazdırma desteği mevcut.

Adet dönemi, düşük doğurganlık, doğurgan olmayan günler, yumurtlama, cinsel ilişki, sıkıntı gibi günler takvim içinde gösterilebilir.

Adet döngüsü elle ya da otomatik girilebilir. Pencere içinde 4 aylık takvim ve luteal faz gösterilebilir. Windows başladığı anda çalışabilme durumuna göre ayar yapılabilir.

Programı Türkçe kullanabilmek için izleyeceğiniz yol ise şu şekildedir: 'File' > 'Configure'ye tıklayıp, gelen pencere içinden Türkçe' yi seçip 'OK'  butonuna tıklayınız. Programı açtığınızda bir kullanıcı adı ve parola oluşturmalısınız. Bu bilgileri bir yere not almayı unutmayınız.

İNDİR

Hiç yorum yok:

Web Tasarım    Logo    Kartvizit    E-Dergi