7-Zip 4.57 Portable

7-Zip 4.57 Portable
7-Zip kullanıcıya yüksek oranda sıkıştırma desteği sunan gelişmiş bir dosya sıkıştırıcısı ve açıcısıdır. Yenilenmiş 7z biçimi ZIP arşivlerine göre %30-50 daha fazla sıkıştırma yapabilmektedir. 7-Zip diğer programlara rakip olabilecek ölçüde iyi çalışmaktadır. Programı yüklediğinizde otomatik olarak Türkçe oluyor.
Yazılımın Genel Özellikleri
# LZMA sıkıştırması ile yüksek sıkıştırma yüzdesine sahip yeni 7z biçimi.# GNU LGPL kullanım sözleşmesi altında dağıtılan özgür yazılım# Bilinen biçimler : 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, LZH, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM ve DEB.# ZIP ve GZIP biçimlerinde, PKZip ve WinZip’in sağladığı sıkıştırma yüzdelerinden %2-10 daha iyi oranlar# 7z biçimi için kendisi çıkartan (SFX) arşiv kabiliyeti# Windows kabuğu ile bütünleşik# Güçlü Dosya Yöneticisi# Komut satırından etkin kullanım# FAR Yöneticisi için eklenti# 57 dilde yerelleştirme

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
# Köklü program kodu değişiklikleri# Yenilenmiş çoklu dosya açabilme desteği# Yenilenmiş komut satırı özellikleri# Yenilenmiş arabirim# Kullanımda olan dosyaları sıkıştırırken görmezden gelebilme# Özel işaretli adlara sahip dosyalar ile çalışabilme# Şifreli başlıklı RAR dosyaları desteği# Yenilenmiş dosya yöneticisi# 5 yeni dil seçeneği# Z formatını destekleme (sadece o formatı açabiliyor.)# ISO dosyalarını da açabilme özelliği getirilmiş.# Dosya düzenleme ve arşiv özelliği yenilenmiş bulunan hatalar giderilmiştir.# CHM ve LZH format desteği eklenmiştir.# Büyük sayfaları seçerken oluşan hata giderildi.# Windows 95 desteği geliştirildi.# ISO ve NSIS desteği eklendi.# Hız optimizasyonu yapıldı.

İNDİR

Carbide S60 Theme Edition 3.1 Portable

Carbide S60 Theme Edition 3.1 Portable
Symbian OS-91 uyumlu 3250, 5500, E50, E60, E61, N71, N73, N80, N91, N92, N93, N95 vb gibi S60 ve bazı S40 telefonlara tema yapmanızı sağlayacak geniş kapsamlı bir yazılım.

1.PARÇA

2.PARÇA

Barbar Klasör Kilidi 4.0 Portable

Barbar Klasör Kilidi 4.0 Portable
Klasör sifrelemek için ideal, tamamen ücretsiz ve hizli. BaRbAr Klasör Kilidinin sifreleme algoritmasi yenilendi, güvenlik açiklari giderildi. Yeni eklenen özellikleri ve özellestirme esnekligiyle kullanici dostu.
Yenilikler; Gizli Dosya Kilidi : Bu özellik sayesinde gizlediginiz dosyalari güvenlik sifresini bilmeyen hiç kimse görüntüleyemiyor. Üstelik bu özelligi kullanabilmeniz için gizlediginiz dosyanin sifreli olmasi gerekmiyor.
Yasak Klasörler : Bu bölüme ekledigini klasörleri hiç kimse sifreleyemiyor. Standart olarak 'x:Windows', 'x:WindowsSystem', 'x:WindowsSystem32', 'x:Program Files' eklenmis durumda. Bu sayede hatalarin önüne geçiliyor.
Grafik Arabirim : Arabirimi tamamen yenilendi ve kolaylastirildi. 5 adet dis görünüm , 5 adet icon seçenegi bulunuyor.
Güçlü Ayarlar Menüsü : Ayarlar menüsü yenilendi. Bir çok özelligi ile program ihtiyaçlara göre esneklendirilebilir.
Sürükle Birak : Istege göre program islerinizi hiçbir sekilde kisitlamadan çalisabiliyor ve sürükle birak özelligi sayesinde sifreleme islemleri hizlandirilabiliyor.

İNDİR

Audacity 1.2.6 Portable

Audacity 1.2.6 Portable
Audacity® ücretsiz, açık kaynak kodlu bir ses kaydetme ve düzenleme yazılımıdır. Mac OS X, Microsoft Windows, GNU/Linux ve diğer işletim sistemlerinde çalışabilirCanlı ses kaydetme.Kaset ve kayıtları sayısal kayıtlara ya da CD'lere dönüştürür.Ogg Vorbis, MP3 ve WAV ses dosyalarını düzenleme.Kes, yapıştır, montaj yap ve sesleri biri birine karıştır.Bir kaydın hızını ya da tonunu değiştir.Kaydetme
Audacity canlı sesi bir mikrofondan ya da karıştırıcıdan, ya da kasetlerdeki, vinil kayıtlardaki ya da minidisklerdeki sesleri sayısallaştırır. Bazı ses kartları ile çalan sesi yakalayabilir de.Mikrofondan, hat girişenden ya da diğer kaynaklardan kaydetme yapabilirsiniz.Kanallar oluşturulduktan sonra üzerine eklemeler yaparak çok kanallı kayıtlar oluşturabilirsiniz.Bir kerede 16 kadar sayıda kanala kayıt yapabilirsiniz (çok kanallı donanım gerektirir).Seviye ölçücüler ses seviyelerini kayıttan önce, kayıt sırasında ve kayıttan sonra görüntüler.İçeri ya da Dışarı Aktarma
Ses dosyalarını içeri aktar, düzenle ve diğer ya da yeni kayıtlarla grupla. Kayıtlarınızı çok kullanılan birçok sayıda dosya biçiminde dışarı aktarabilirsiniz.WAV, AIFF, AU, ve Ogg Vorbis dosyalarını dışarı aktarın.MPEG sesleri (MP2 ve MP3 dosyaları dahil) libmad ile içeri aktarabilirsiniz.MP3leri isteğe bağlı LAME dönüştürücü kitaplığı ile dışarı aktarabilirsiniz.CD'ye yazmak için uygun WAV ya da AIFF dosyaları yaratabilirsiniz.libsndfile tarafından desteklenen tüm dosya biçimlerini içeri ve dışarı aktarabilirsiniz.Ham (headerless) ses dosyalarını “Ham Veriyi(raw) İçeri Aktar” seçeneği ile açabilirsiniz.Not: Audacity, WMA, AAC ya da özel ya da kısıtlı diğer dosya biçimlerini şimdilik desteklemiyor.DüzenlemeKes, Kopyala, Yapıştır ve Sil seçenekleri ile kolayca düzenleme yapabilirsiniz.Sınırsız Geri Al(ve İleri Al) seçeneklerini kullanarak istediğiniz bir basamağa geriye dönebilirsiniz.Çok büyük dosyaları çok hızlı düzenleme yapabilirsiniz.Sınırsız sayıda kanalı düzenleme ve biri birine karıştırma yapabilirsiniz.Örneklemedeki biri birinden ayrı noktaları değiştirmek için Çizim aracını kullanabilirsiniz.İliştirme aracı ile parça başında pürüzsüzce yükselerek gelen ses ya da parça sonunda pürüzsüzce kısılarak giden ses etkisini kullanabilirsiniz.EtkilerDaha önceki halini bozmadan ve hızı(tempo) değiştirmeden tonu değiştirebilirsiniz.Arkadaki cızırtı, vızıltı ve parazit gürültülerini kaldırabilirsiniz.Equalization, FFT Süzgüsü and Bass Boost etkileri ile frekansları değiştirin, üzerinde oynayabilirsiniz.Sıkıştırıcı, Kuvvetlendirme ve Normalleştirme etkileri ile ses seviyesini düzeltebilirsiniz. Programın içindeki diğer etkiler: YankıPhaserWahwahGeriye sarSes Niteliği16-bit, 24-bit ve 32-bit (değişen nokta)teki örneklemeleri kaydedebilir ve düzenleyebilirsiniz.96 KHz'e kadar kayıt yapabilirsiniz.Örnekleme oranları ve biçimleri yüksek nitelikli yeniden örnekleme kullanılarak dönüştürülür.Farklı örnekleme oranlarında ve biçimlerinde kanalları karıştırabilirsiniz ve Audacity onları kendiliğinden gerçek zamanlı olarak dönüştürür.ÇözümlemeGörsel frekanslar içir Spektrogram kipi.Ayrıntılı frekans çözümlemesi için “Tayfın Haritasını Çıkar” seçeneği.

İNDİR

Foxit Reader 2.0 Portable


Foxit Reader, ücretsiz bir PDF (e-kitap) okuma, yazdırma programıdır.
Çok küçük boyutuyla hızlı indirilir ve fazla yer kaplamaz.
İndirir indirmez kullanmaya başlayabilirsiniz.


Ve anında başlar, böylece "Merhaba" ekranının kaybolmasını beklemenize gerek yoktur. [Üreticinin kurduğu bu cümle Adobe Acrobat Reader'ın başlangıcında çıkan ekranla alakalı :)]
Kullanımı çok basit olan bu programda çift tıklamayla program açılır, ve anında istediğiniz dosyayı okutabilirsiniz.Yazdırmak isterseniz "print" (yazdır) demeniz yeterli.Dosya içinde istediğiniz kelimeyi ya da kelime grubunu bulabiliyor ve seçtiğiniz grubu kopyalayabiliyorsunuz.


Yeni Sürümde Eklenen Özellikler :
Kelimeleri fare ile yakalayabilmePDF'leri farklı bir yol ile arayabilmeYazılımı sistem tepsisine getirebilmeYer imleriyle çalışabilmePDF sayfa boyutunu görüntüleyebilmeYazıları kolayca seçebilmeBirçok geliştirilmiş özellikÇeşitli hataların giderilmesi


Not : Program, Türkçe dil desteğiyle birlikte gelmektedir. Türkçe olarak kullanmak isterseniz programın ana menüsünden Language'a tıklayarak, buradan Turkish'i seçiniz.


GIMP 2.4.5 Portable

GIMP 2.4.5 Portable
The Gimp (GNU Image Manipulation Program), piyasadaki Adobe Photoshop gibi ücretli profesyonel yazılımlar kadar kaliteli, ve ücretsiz bir resim düzenleme programıdır. Eski sürümlerine oranla arayüzü daha da kullanışlı ve basit olan programın aynı zamanda çoklu platform desteği ile hem Windows, hem Linux hem de MacOs işletim sistemlerinde çalışan sürümleri var.
Özellikler:Açık kaynaklı, özgür bir yazılım; sürekli geliştiriliyor.Fırçayla, kalemle, mürekkeple boyama gibi basit çizim metodları.Kanal ve katman özelliği.Gelişmiş el yazısı desteği.Limitsiz geri-ileri alma.Dönüştürme araçlarıyla istenilen değişimin yapılması.Gif, Jpeg, Png, Xpm, Tiff, Bmp, Ps gibi birçok dosya formatını destekliyor.Birçok farklı formatlı dosyaları birbiri arasında dönüştürme.Seçim araçları.Eklenti desteği.

İNDİR

Microsoft FrontPage 2003 Portable

Microsoft FrontPage 2003 Portable
İyi tasarlanmış bir web sitesiyle işletmenize ilgi duyulmasını sağlayabilir, müşterilerle iyi ilişkiler geliştirebilir, müşterilerin ürünleriniz arasından seçim yapmasını kolaylaştırabilir ve hatta ürün ve hizmetlerinizi çevrimiçi ortamda satabilirsiniz. Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition içinde yer alan web sitesi tasarım aracı FrontPage 2003 web sitesi oluşturmanızda yardımcı olacak özellikleri, esnekliği ve işlevselliği size sunar.

İNDİR

All Office Converter 4.0 Portable


All Office Converter Pro; ileWord ve pdf acrobat reader program uzantıları arasında convert yapabilirsiniz.Microsoft office word(.doc, .docx. docm), excel(.xls, .xlsm, xlsx), powerpoint(.ptt, .pptx, .pptm), pdf, htm, html, rtf, txt belgelerini, convert images including jpg, bmp ,gif ,tif ,wmf ,emf, tga, rel, png,çevirebilirsiniz.Bu alanda ilklerin programı olarak göze çarpıyor.

İNDİR

Advanced Woman Calendar 2.3 TR Portable

Advanced Woman Calendar 2.3 TR Portable
Advanced Woman Calendar kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kadınlara yönelik aybaşına ait döngüyü kaydetmeyi ve izlemeyi; yumurtlama takvimi ve hamilelik hesaplamaya yarayan bir programdır. Programla güvenli günleri ya da hamilelikten kaçınma günlerini hesaplayabilir ve hatta bebeğin (kehanet) cinsiyetini tahmin edebilirsiniz.
Advanced Woman Calendar doğal doğum kontrolü yöntemi kullanmak isteyenlere takvim usulünü bilgisayar ortamında takip etme imkanı sağlar. Doğurganlık günleriniz, hamilelik durumunuz, yumurtlama dönemi içindeki olaylar ve gelecek için bazı tahminlerde bulunabilir.
Programın yumurtlama takvim göstergesi farklı renklerde gösterilerek daha kolay anlaşılabilmesine yardımcı olur.

İNDİR

Ad Aware 7.1.0.10 Portable

Ad Aware 7.1.0.10 Portable
Ad-Aware 2008 7.1.0.10, Ad-Aware 2008 RAM (bellek), registry (kayıt girdileri), hard disk, komple sistem ve harici depolama aygıtlarını tarama kabiliyeti ile tanınan ödüllü bir spyware kaldırıcı. Ad-Aware kötü niyetli data-mining, reklam ve izleme komponentlerini bulmanızda object en başarılı ve en hızlı çözümü sağlıyor. Sisteminizi tertemiz vantage getiren ve internet gezintilerinizde sizlere en iyi gizliliği sağlamayı amaçlayan bu aggregation ücretsiz sürümü ile birkaç özelliği kısıtlasada bilgisayarınızdaki güvenliği tamamlıyor.
Bilgisayarınıza buluşabilecek veya bilgisayarınızda bulunan tüm spyware, adware, trojan, ectozoan gibi kötü niyetli yazılımları Ad-Aware 2008 ile kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Bilgisayarınızdan maksimum performansı sürekli olarak almak istiyorsanız bu direction kötü içerikli yazılımlardan arındırmalı ve sisteminizi temiz tutmalısınız. Ad-Aware object bu konuda yardımcı olan en popüler programlardan biri.
Ad-Aware 2008‘nin ücretsiz sürümü yeniden dizayn edilmiş yepyeni motoru ve gelişmiş zincirleme kod tanımlaması, tanımlama güncellemeleri, tek tıklama ile plot geçmişi temizleme, çoklu tarayıcı desteği ve daha bir çok yeni özellik ile bilgisayarınızda koruma sağlıyor.
Ayrıca Lavasoft ThreatWork bildirimi ile şüphelendiğiniz dosyaları analiz için üreticiye bildirebiliyorsunuz. Bunun yanında rootkit kaldırma sistemi, geliştirilmiş tehdit saptaması, hızlı güncellemeler ve 32-bit ve 64-bit Windows Vista uyumu aggregation içerisinde geliştirilmiş bulunuyor.

İNDİR

Nero 8.3.2.1b Portable

Nero 8.3.2.1b Portable
Nero, hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmış esnek, güvenilir ve kolay kullanımlı bir uygulamadır. Dijital 5+1 ses çıkartma, video filmlerinize efektler verebilme, kesme ve yazı ekleme özellikleriyle gelişmiş WAV düzenleme, özellikleri bulunuyor. MPEG-4 kodlayıcısı, DVD filmleri MPEG-4 biçimine çevirme özelliklerini de destekler.Nero; veri, video, resim, ses ve yedekleme işlemleri için tek başına yetebilen gelişmiş bir paket programıdır. Buna ek olarak Nero, dinamik olarak CD takıldığında çalıştırmayı otomatikleştirecek şekilde kaldırabilir, çoklu dil desteği sağlar ve tüm önemli DVD-R-RW, CD-R ve CD-RW sürücü modelleriyle çalışır.

İNDİR

NOD32 Antivirus 3.0.657 Portable

NOD32 Antivirus 3.0.657 Portable
ESET NOD32 v3, yalnızca bir antivirüs yazılımı değil, aynı zamanda barındırdığı anti-spyware, antispam ve web erişim koruması ile tam bir güvenlik çözümü. Antivirüs ve anti-spyware koruma ekranı sayesinde, algılanan sızma tehditlerine ait ayrıntılı istatistiksel verileri görebiliyorsunuz. Taranan dosya sayısı, bulunan sızma, temizlenen dosya sayısı, silinen nesne ve karantinaya alınan dosya sayısı hakkındaki bilgileri yine buradan görebiliyorsunuz.

İNDİR

Your Uninstaller 2008 6.1.1260 Portable


Geliştirilmiş arayüzü ve Türkçe dil desteği ile Your Uninstaller! PRO artık daha kolay ve daha keyifli.
Tanıtım:Yazılım; kullanıcıların da hemen anlayacağı üzere bilgisayarda bulunan yazılımları tamamen bilgisayardan kaldırma (uninstall) yeteneğine sahiptir. Yazılım bilgisayara kurulmuş yazılımları kaldırıken sanki bilgisayara o yazılım hiç kurulmamış gibi kaldırmakta ve artık bırakmamaktadır. Programın en güzel özelliklerinden bir tanesi Program Ekle Kaldır seçeneğinden kaldırma izni vermeyen ve bir türlü bilgisayardan kaldıramadığımız programları bu program ile çok rahat bir şekilde sistemimizden kaldırabilir ve ondan kurtulabiliriz. Şimdi bu yazılımı dilerseniz yakından tanıyalım ve diğer özelliklerini beraber keşfedelim. Ne dersiniz?
Yazılım karşımıza sade ve anlaşılır bir arayüzle gelmekte ve 5 ana bölümden oluşmaktadır. Dosya (File), Faaliyet (Action), Gözlem (View), Şekillendirme (Tools) ve Modüller (Modules). İlk açıldığında yazılımın yukarda bahsedilen ana başlıklar haricinde alt tarfta kolay erişim tuşları vardır. Bu tuşlara daha sonra değineceğiz.
Dosya bölümü; Kaldırma Listesi Desteği (Backup Uninstall İnfo), Onarım Kaldırma Bilgisi (Restore Uninstall İnfo), Uygulamayı İhraç Etme Listesi (Export Application List) ve Yazdırma Listesi (Print Application List)'nden oluşmaktadır. Kaldırma Listesi Desteği, yazılımın bilgisayardan kaldırdığı yazılımların görüntülenmesini sağlamaktadır. Onarım Kaldırma Listesi ise yazılımın onarımı yaptığı nesneleri görüntülemektedir. Uygulamayı İhraç Etme Listesi, bilgisayara kurulduğunda bilgisayarda olan yazılımları liste halinde göstermektedir. Son olarak Yazdırma Listesine tıklandığında bu listeleri yazıcıdan alma ve kullanıcıyı bilgilendirme imkanı sağlamaktadır.
Faaliyet bölümü; Kaldırma, Tam kaldırma (Force Uninstall), Temizleme (Clear It), Kendiliğinden Tamir Etme (Autofix), Arama, Görüntü Değiştirme ve Gelişmiş Kaldırma seçenekleri mevcuttur. Kaldırma seçeneğine tıklandığında, yazılımın bünyesine aldığı ve kullanıcı tarafından seçilen bilgisayardaki yazılımı kaldırmak için kullanıcıya bir kutucuk açar ve kullanıcıyı yönlendirir. Tam Kaldırma seçeneği ise bilgisayarda bulunan ve kullanıcı tarafından seçilen yazılımı tamamen bilgisayardan kaldırırken kullanıcıya sadece bir kez yazılımı kaldırıp-kaldırmayacağını sormaktadır. Kendiliğinden Tamir Etme seçeneğine tıklandığında, bilgisayarda bulunan yazılımlardan bozuk olan varsa bu yazılımları kendiliğinden bulur ve onarır. Arama seçeneğine tıklandığında, arama motorunu kullanıcının hizmetine sunar ve kullanıcının bulamadığı bir yazılımı bilgisayarda arayarak bulur. Görüntü Değiştirme seçeneği, yazılımın görüntüsünü değiştirmeye yaramaktadır. Gelişmiş kaldırma seçeneği, bilgisayarda bulunan ana yazılım programları dahil (ofis,web vb.) kaldırma işlevini yerine getirir. Seçenek kullanıcıyı yönlendirmektedir.
Gözlem bölümü; Şekillendirme Çubuğu (Tool Bar), Durum Çubuğu (Statü Bar), Yardım Paneli, Geniş veya dar resim, Liste, Rapor ve Detaylar seçeneğinden oluşmaktadır. Bu bölümde kullanıcı kendisine göre istediği ayarlamayı yapabilmektedir.
Şekillendirme bölümü; Çubuğu Şiddetli-Sıcak Kaldırma (Uninstall HotBar), Hafıza-Depoyu Tekrar İnşa Etme (Rebuild Cache), Şeçenekler ve Dil seçeneğinden oluşmaktadır. Çubuğu Şiddetli Kaldırma sekmesi, eğer kullanıcı tarafından yazılımda bulunan kısa yol tuşları ve başlangıç sekmesinde yer alan ögeler istenmiyorsa kullanılmalıdır. Tıklanıldığında uyarı verir ve kabul edilirse kısayol tuşlarını siler. Hafızayı Tekrar İnşa Etme sekmesi, eğer yazılımda görünen ve bilgisayarda bulunan yazılımlardan bir veya birkaçı görünmezlerse bu sekme yardımıyla hafıza tekrar tazelenmektedir. Seçenekler sekmesi, yazılım tarafından ayarları kendiliğinden yapılmakta ancak kullanıcı tarafından değiştirilebilmektedir. Kullanıcı kendi isteğine göre yazılımın iç ayarlarını yapabilmektedir. Yazılımın dil seçeneğinde sadece ingilizce dil desteği bulunmaktadır.
Modüller bölümü; yazılımın büyük sekmelerle ana başlık altında verdiği bölümlerin seçiminden oluşmaktadır. Kullanıcı başlangıç sekmesi olarak istediğini ayarlama imkanına sahiptir. Bu sekmeler sırasıyla; Yazılım Kaldırma (Uninstall Programs), Yazılım Başlangıç Kontrolü (Control Startup Programs), Geçici Dosyaların Bulunup Temizlenmesi (Find/Clean Temporary Files), Başlangıç Listesinin Temizlenmesi (Clean Star Menu) ve İE Bağlam Listesi Temizliği (Cleans IE Context Menu) seçeneklerinden oluşmaktadır. Sırasıyla; Yazılım Kaldırma çubuğu, bilgisayarda bulunan yazılımları gösterir ve kullanıcı tarafından kaldırılmak istenilen yazılım seçilmek suretiyle yazılımın alt tarafında bulunan seçeneklerden istenilen tuş ile yazılım bilgisayardan kaldırılır. Yazılım Başlangıç Kontrolü sekmesi ise bilgisayarda bulunan yazılımları listelemektedir. Geçici Dosyaların Bulunup Temizlenmesi sekmesi adından da anlaşılacağı gibi kurulum esnasında bilgisayara geçici dosya bırakan yazılımların bu dosyalarını bulup temizlemektedir. Başlangıç Listesinin Temizlenmesi sekmesi yukarda anlatıldığı gibidir. İE Bağlam Listesi Temizlem sekmesi, İE tarayıcısının internette bıraktığı site adres izlerini temizlemektedir.
EDİTÖR NOTU: Aynı kategoride yer alan rakipleri arasında çok farklı yetenekleri ile ön plana çıkmayı başarmış bir yazılım. Diğer rakiplerine göre sadece yazılımı bilgisayardan kaldırmakla kalmıyor aynı zamanda can sıkıcı casus yazılımları da bularak kendiliğinden kaldırabilmektedir. Bu özellik bir çok rakiplerinde bulunmadığından rakiplerine karşı ciddi bir fark yaratmaktadır.

İNDİR

Yahoo Messenger 9 Portable

Yahoo Messenger 9 Portable
Yahoo Messsenger, Yahoo! kullanıcıları için hazırlanmış bir anlık mesajlaşma programıdır. Yahoo ve bu yeni sürümü ile birlikte Windows Live Messenger(MSN) kullanıcıları ile anlık mesajlaşma ve görüşme yapmanızı sağlar.
Özellikleri: Canlı radyo — Kendi radyo istasyonunuzu oluşturmanızı ve dilediğiniz müziği dinlemenizi sağlar! Yahoo Games! — Mesaj penceresinin hemen yanındaki oyunlar ile arkadaşlarınızla bilardo ya da tavla oynayabilirsiniz. Kişi arama barı — Kişi arama bölümü bulunur. Bul, ekle, arkadaşları paylaş — kolayca diğer insanlara bağlanın. Dosya transferi — sürükle-bırak yöntemi ile dosya ve resim paylaşabilirsiniz. Adres kitabı — kişi listenizi senkronize eder. Gizli görünme — bazılarına online ve diğerlerine offline gözükebilirsiniz. Webcam, avatar, emoticons, pc'den pc ile veya telefon ile sesli görüşme, arayüz desteği...

İNDİR

Winavi Video Converter 8.0 Portable


WinAvi Video Converter bir video biçimi dönüştürme yazılımıdır. Yazılım tüm popüler video biçimlerini birbirine dönüştürebilmektedir. Dönüştürme işlemlerini oldukça hızlı ve kaliteli biçimde gerçekleştirmektedir. Kullanıcı arayüzü iyi tasarlandığından kullanımı oldukça kolaydır, işlemlerinizi tek tıklama ile yapabilirsiniz. Yazılım yalnızca videoları dönüştürme işlevi ile kalmayıp bunları VCD, SVCD ve DVD olarak yazdırmanıza da imkan tanımaktadır. Biçim dönüştürme işlevini tek tek yapabilmenizin yanısıra grup halinde de yapabilirsiniz.
Yazılımın Genel ÖzellikleriAVI biçimini DVD, VCD, MPEG ve MPG biçimlerine dönüştürebilmektedir.Flash SWF dönüştürücüye sahiptir.Tüm video biçimlerini MPEG1/2, VCD, SVCD, ve DVD biçimlerine dönüştürebilmekte ve bunları VCD, SVCD ve DVD olarak yazdırabilmektedir.Tüm video biçimlerini AVI/WMV/RM/ASF/DIVX/XVID biçimlerine dönüştürebilmektedir.Quick Time MOV dönüştürücüsüne sahiptir.En son teknoloji olan DirectAC3 ile AC3 5.1 desteği sunmaktadır. AC3 ses dosyaları içeren AVI dosyalarında %20 oranında daha hızlı işlem yapabilmektedir.Gerçek Dolby AC3 kodlayıcısı içermektedir.Gerçek zamanlı olarak video ön izleme ayarına sahiptir.Dönüştürme işlemi tamamlandığında kendiliğinden bilgisayarı kapatma ayarına sahiptir.

İNDİR

BearShare 6.2 Portable


BearShare, Gnutella ağı üzerinden MP3, MPEG, AVI, ASF, MOV ve diğer türdeki dosyaların kullanıcılar arasında paylaşımına olanak sağlayan bir programdır. BearShare’yi bilgisayarınıza kurduktan sonra diğer BearShare kullanıcılarıyla dosya paylaşabilirsiniz. İstediğiniz dosyayı aratıp karşınıza gelen dosyalardan dilediğinizi indirebilirsiniz.

İNDİR

Ashampoo Burning Studio 8 Portable


Ashampoo Burning Studio kullanıcı dostu bir arayüze ve mükemmel derecede kullanım kolaylığına sahip olan bir veri yazdırma aracıdır. Gerçekleştirmekte olduğu tüm işlevleri ana menüsü üzerinde toplayarak kolay erişim imkanı sunmakta ve tüm işlemlerini birkaç aşamada gerçekleştirebilmektedir.
Yazılımın CD, DVD ve Blu-ray disk desteği bulunmaktadır. Bu üç tür medyaya da veri yazdırma imkanı sunan yazılım daha sonradan yazdırmış olduğunuz medyalar üzerinde güncelleme işlemini de yaptırabilmektedir. Yani isterseniz sıfırdan bir cd, dvd veya blu-ray disk yazdırabilir, isterseniz de bu disklerin üzerine daha sonradan ekleme yapabilirsiniz.
Veri yazdırma işlevinin yanısıra sisteminizdeki mevcut dosya ve klasörleri yedekleme ve almış olduğunuz bu yedeği geri yükleme imkanı da sunan yazılım bu işlemlerini de yalnızca birkaç kolay aşamada gerçekleştirebilmektedir.
Müzik dosyaları üzerinde de neredeyse gerekli olan tüm işlemleri yapabilmektedir. Bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarından seçmiş olduklarınızla bir ses cd'si oluşturabileceğiniz gibi mp3 veya wma biçimindeki müzik dosyalarınızı cd, dvd, blu-ray diskler üzerine yazdırabilirsiniz. Müzik cd'lerini ripleyerek sabit sürücünüz üzerinde seçmiş olduğunuz bir alana da kaydedebilme seçeneğini de sunan yazılım bu işlemlerini gerçekleştirmek için hiçbir eklentiye gereksinim duymamamaktadır.
Müzik dosyalarında göstermiş olduğu başarıyı video dosyalarında da göstererek vcd ve svcd biçiminde filmlerinizi yazdırmanıza, bilgisayarınızda bulunan film dosyalarını cd, dvd ve blu-ray disklere kaydetmenize, hazır video klasörlerinizi kullanarak video dvd'ler oluşturmanıza imkan tanımaktadır.
Ashampoo Burning Studio yazılımı elinizdeki cd, dvd ve blu-ray diskleri birebir kopyalama işlevini de başarılı biçimde gerçekleştirmektedir. Cd ve dvd'lerin imajlarını alabilme, imaj dosyalarını yazdırma gibi önemli bir özelliği de bünyesinde bulundurmaktadır.
Yeniden yazılabilir medyalarınızı silme ihtiyacınız için de kullanabileceğiniz yazılım, bir bilgisayar kullanıcısının bu alanda yapmak istediği her şeyi yapabilmesini sağlamaktadır.

İNDİR

Adobe Photoshop CS3 Portable

Adobe Photoshop CS3 Portable Photoshop aracılığıyla yapabilecekleriniz hayal dünyanız ile sınırlı. Adobe Photoshop resim düzenleme yazılımları içindeki tartışmasız üstünlüğünü yeni sürümüyle birlikte pekiştirmiş görünüyor.

İNDİR

Veri Kurtarma Yazılımları Paketi 2008 / 5 Program Birarada


Active@ File Recovery v5.0

Active File Recovery v7.3.103

AnyReader v2.1.101

AnyReader v2.6.207

Recovery My Files v3.9.8.5023

İNDİR

AntiPorn v10.4.11.15

AntiPorn

Anti-Porn yazılımıyla internet verilerini süzebilir ve istenmeyen içerikleri engelleyebilirsiniz. Kapsamlı porno süzme yazılımıyla çocuklarınızı internetin karanlık web sitelerinden korumaya çalışabilirsiniz. Program siteleri otomatik süzerek zararlı içeriğin görüntülenmesini engelleyebilir. Ayrıca kendinizde site ekleyebilirsiniz. Program içinden anahtar kelimeler tanımlayarak kapsamı daha da genişletebilirsiniz. Parola koruması sayesinde programı sizden başkası silemez, kapatamaz ve engelleyemez.

Anti-Porn ziyaret edilen web sitelerinin tümünün kaydını bir günlük dosyasında tutarak çocuğunuzun hangi sitelere girmiş olduğunu kolay bir şekilde anlayabilirsiniz.
Çocuklarınızı internetteki porno sitelerinden kapsamlı bir internet süzgeci sayesinde korumaya çalışabilirsiniz.

Özellikleri
Porno web sitelerini engelleme: Anti-Porn binlerce porno web sitesini ve diğer zararlı içeriğe sahip siteleri engeller. Ayrıca önceden tanımlama yapabilirsiniz.
İnternet sohbetini sınırlama: Program bir çok popüler web sohbet odası ve yazılımların kullanımını sınırlayabilir. (ICQ, AOL, Skype, Windows Messenger, MSN Messenger, Yahoo Messenger, Miranda).
İnternet erişimi için gün ve zaman sınırlaması: İnternet erişimine belirli gün ve saatler için görev atayabilirsiniz.
Bilgisayar geçmişini günlük dosya içinde saklama: Program ziyaret edilen, engellenen tüm web sitelerini ayrıntılı bir günlük dosya içinde saklar. Bu sayede hangi gün, saat hangi sitelere girilmiş olduğu ortaya çıkar.
Kullanılan internet trafiğini gözden geçirip kayıt altına alma: Çocuklarınızın bilgisayarı için envanter çıkartabilirsiniz. Tüm resim, film, müzik dosyası ve web sayfalarını bulabilirsiniz.
Güvenli web sitelerini önerme: Anti-Porn birçok web sitesini tavsiye edebilir ve ayrıca kendinizde site ekleyebilirsiniz.
Oyunlara sınır koyabilme: İnternetteki oyunları kara listeye alabilir ve bu oyun sitelerine girişi engelleyebilirsiniz. Ayrıca bilgisayarda bulunan oyunlara bile girilmesini engelleyebilirsiniz.
Koruma mesafesi ayarlayabilirsiniz. Zamanlayıcı sayesinde oturumu kapatabilirsiniz.Ekran görüntüsü alabilirsiniz.16 karakter uzunluğuna kadar parola koyabilirsiniz.Çevrimiçi zamanı sınırlayabilirsiniz.Program Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Netscape, Opera ve diğer tarayıcıları destekler.

Önemli Not:
Programı kurarken sizden parola girmenizi isteyen bir ekran gelecek. Buraya yazacağınız parolayı unutmayınız! Bu parola sayesinde programı açabilir, ayar yapabilir, kapatabilir ve bilgisayardan kaldırabilirsiniz.Güvenlik duvarı kullanıyorsanız ayarlamaları yapmayı unutmayınız.Programın dili İngilizce olduğu için acemi kullanıcılar tarafından programın kullanımında bazı zorluklar yaşanabilir. Bu doğrultuda ayarları dikkatli yapmakta fayda vardır. Hatalı yapılabilecek bir ayar bazı olumsuz durumlara sebebiyet verebilir.

Web Tasarım    Logo    Kartvizit    E-Dergi