7-Zip 4.57 Portable

7-Zip 4.57 Portable
7-Zip kullanıcıya yüksek oranda sıkıştırma desteği sunan gelişmiş bir dosya sıkıştırıcısı ve açıcısıdır. Yenilenmiş 7z biçimi ZIP arşivlerine göre %30-50 daha fazla sıkıştırma yapabilmektedir. 7-Zip diğer programlara rakip olabilecek ölçüde iyi çalışmaktadır. Programı yüklediğinizde otomatik olarak Türkçe oluyor.
Yazılımın Genel Özellikleri
# LZMA sıkıştırması ile yüksek sıkıştırma yüzdesine sahip yeni 7z biçimi.# GNU LGPL kullanım sözleşmesi altında dağıtılan özgür yazılım# Bilinen biçimler : 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, LZH, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM ve DEB.# ZIP ve GZIP biçimlerinde, PKZip ve WinZip’in sağladığı sıkıştırma yüzdelerinden %2-10 daha iyi oranlar# 7z biçimi için kendisi çıkartan (SFX) arşiv kabiliyeti# Windows kabuğu ile bütünleşik# Güçlü Dosya Yöneticisi# Komut satırından etkin kullanım# FAR Yöneticisi için eklenti# 57 dilde yerelleştirme

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
# Köklü program kodu değişiklikleri# Yenilenmiş çoklu dosya açabilme desteği# Yenilenmiş komut satırı özellikleri# Yenilenmiş arabirim# Kullanımda olan dosyaları sıkıştırırken görmezden gelebilme# Özel işaretli adlara sahip dosyalar ile çalışabilme# Şifreli başlıklı RAR dosyaları desteği# Yenilenmiş dosya yöneticisi# 5 yeni dil seçeneği# Z formatını destekleme (sadece o formatı açabiliyor.)# ISO dosyalarını da açabilme özelliği getirilmiş.# Dosya düzenleme ve arşiv özelliği yenilenmiş bulunan hatalar giderilmiştir.# CHM ve LZH format desteği eklenmiştir.# Büyük sayfaları seçerken oluşan hata giderildi.# Windows 95 desteği geliştirildi.# ISO ve NSIS desteği eklendi.# Hız optimizasyonu yapıldı.

İNDİR

Hiç yorum yok:

Web Tasarım    Logo    Kartvizit    E-Dergi