K9 Web Protection 4.0.288


K9 Web Protection, bilgisayarınız için gelişmiş içerik filtreleme sunan oldukça başarılı ve ücretsiz bir ebeveyn koruması - içerik filtreleme programıdır.

Program ile, kişisel bilgisayarınızdan internete bağlanan kişileri dilediğiniz gibi kısıtlayabilir, istemediğiniz içeriklerin açılmasını engelleyebilirsiniz.

İnternetin her eve girmesi ile birlikte, 7 den 70 e herkesin günlük yaşamının bir parçası internet oldu.Bu nedenle internet, faydalı olduğu kadar birçok alan için de oldukça tehlikeli bir hal aldı.Çocuklarımızı internetin karanlık yüzlerinden korumak istiyor isek, bilgisayarımıza mutlaka bir içerik filtrelemesi ile korumalıyız.İnternetin birçok noktasında, cinsel ve şiddet içerikli pekçok site varlığını sürdürmekte.

İşte K9 Web Protection adlı bu başarılı içerik filtreleyicisi ile, bilgisayarımızdan yalnızca bizim istediğimiz içeriklere izin verebiliyoruz.Bu sayede çocuklarımız ya da bir başkası, bizim bilgisayarımızdan internete girdiğinde, yasakladığımız içeriklere asla ulaşamaz.

Dünya üzerindeki binlerce kullanıcıs tarafından beğenilerek kullanılan K9 Web Protection, tamamen ücretsiz bir içerik filtreleme programıdır.

K9 Web Protection, interneti 55 farklı içerikte algılayan gelişmiş bir filtreleme motoruna sahiptir.Belirlenen içerik kategorilerinden istediğinizi engelleyebilir ve bilgisayarınızdan bu tür içerikli web sitelerine girişi kısıtlayabilirsiniz.

İNDİR

Web Tasarım    Logo    Kartvizit    E-Dergi