XP Güncelleme





BabylonPro 7.5.2 r4 /7.1 MB YENİ !!!


Dünyadaki lider sözlük programlarından birisi olan Babylon size mükemmel çeviriler yapabilmeniz için en gelişmiş araç kitini sunar. Babylon ile epostalarınızı çevirebilirsiniz. Web sayfalarınızı, dökümanlarınızı, hazır mesajlarınızı ve çok daha fazlasını Babylon ile çevirebilirsiniz. İstediğiniz kelime veya cümlenin üstüne tıklayın ve açılan küçük pencerede Babylon'un çevirme sonuçlarına bir göz atın. Gelişmiş arama sonuçlarına hayran kalacaksınız.Babylon geniş sunumlar için Oxford University Press, Britannica, Merriam-Webster, Larousse, Vox, Langenscheidt, Pons, ve Taishukan sözlük ve ansiklopedilerinden yardım alır. Bu versiyonunda ise var olan dillere ek olarak 17 adet daha dil gelmiştir. Bir tek tıklama ile istediğiniz yerden istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. 9 dilden Wikipedia yayınlarına ulaşabilir araştırmalarınızı çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.Babylon metin çeviricisinde varolan diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Japonca, Çince, Flemenkçe, Rusça, Korece, Türkçe, Arapça, Farsça, Polonya ve Ukrayna dilleri.




Ek Sözlükler:


Almanca, Polonyaca, İspanyolca, Rusça, Osmanlıca vb. ile Türkçe karşılıklı çeviri sözlüklerinin yanında, medikal, askeri, hukuki ve teknik terimlerin de yer aldığı ek sözlükler tek bir pakette.




Trabzon Sürmene yöresine ait yerel eski sözcüklerin bulunduğu sözlük eklentisi:


Driver Magician 3.28 Portable


Driver Magician; Windows İşletim Sisteminde, sürücü güncelleme, düzenleme ve aygıt sürücülerini yedeklemek için çözümler sunan faydalı bir yazılımdır.
Sisteminizde bulunan her donanımı teşhis ederek, sabit diskten ortak sürücüleri ortaya çıkartıp, seçeceğiniz konuma onları yedeklemenizi sağlar.
Bilgisayarınızı biçimlendirseniz (formatlamak), tekrar kurup, yükseltme yapsanız bile elinizde bulunan "Kayıtlı" sürücüleriniz sayesinde bilgisayarınıza gerekli donanımların sürücülerini tekrar çok kısa sürede yükleyebilirsiniz. Bu sayede bir aygıtınızın sürücü cd sini veya disketini kaybetseniz bile bu program sayesinde aldığınız sürücü yedeğinizden çok kolay kurulum yapabilirsiniz.
Driver Magician; geniş sürücü veritabanında bulunan sürücüler bilgileri ile internet aracılığıyla sürücülerinizi güncellemenizi imkânı da tanır.
Özelliklerinden Bazıları :Bilgisayarınızdaki aygıt sürücülerini yedekler.Bilinmeyen aygıtları bulur ve sürücülerini bulabilmeniz için yol gösterir.Donanım sürücülerinin detaylı bilgisini verir.Tüm sürücüleri otomatik kurulum paketi (EXE) haline getirebilir.Tüm sürücüleri otomatik olarak Zip paketi haline getirebilirsiniz.Tüm sürücüleri belirleyeceğiniz bir klasöre toplayabilirsiniz.Güncelleme aracıyla aygıt sürücülerini güncelleyebilmeSadece Takılı Aygıt Sürücülerinizi veya Microsoft İşletim Sistemi Sürücüleri Dahil Hepsinin yedeğini alabilirsiniz.
KULLANIM VİDEOSU DA DAHİL AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ.

Winrar 3.71 Smile TÜRKÇE


WinRAR, RAR arşiv yöneticisinin 32-bit Windows sürümüdür. Arşivleri oluşturma, yönetim ve denetimine olanak sağlayan güçlü bir araçtır.

MZ Manager 2.4 Türkçe Yama Sürüm: 2.61 Yeni !



Dünyaca ünlü online menajerlik oyunu managerzone 'nun en büyük yardımcısı MZ Manager programının daha önce hazırladığım Türkçe yamasını %99 oranında tamamlayarak ve hatalı yerleri düzelterek sizlerle paylaşmak istedim.

Eğer http://www.managerzone.com/ adresine girip, siz de bu oyunun müptelalarından olmuşsanız muhakkak bu programı site içerisinden indirip, türkçe yamasını da buradan indirip kurun. Online menajerliğin keyfine varın.

MZ Manager 2.4 Türkçe Yama Sürüm: 4.61 YENİ !!!

http://rapidshare.com/files/310276168/MzTURKCE_4.61.exe

MZ Manager 2.4 Türkçe Yama Sürüm: 3.61 :

MZ Manager 2.4 Türkçe Yama Sürüm: 2.61: http://rapidshare.com/files/176033410/mzTURKCE_v2.61.exe

ACDSee Photo Manager 2009 11.0B108 /40MB



ACDSee popüler ACDSee Photo Manager yazılımının yeni bir sürümünü yayımladı. En yeni 11. sürümde (2009) yazılım Flickr gibi çevrimiçi platformlara doğrudan gönderim yapabiliyor.Ayrıca fotoğraflar yönetilebiliyor, düzenlenebiliyor ve organize edilebiliyor. Program bir fotoğraf ile çalıştığınızda otomatik olarak orijinalinin bir kopyasını kaydediyor. Böylece başarısız resim düzenlemeleri geri alınabiliyor. Üreticiye göre program 400'ün üzerinde farklı formatı destekliyor.

Babylon Pro 7.5.2.r3 /7MB


Dünyadaki lider sözlük programlarından birisi olan Babylon size mükemmel çeviriler yapabilmeniz için en gelişmiş araç kitini sunar. Babylon ile epostalarınızı çevirebilirsiniz. Web sayfalarınızı, dökümanlarınızı, hazır mesajlarınızı ve çok daha fazlasını Babylon ile çevirebilirsiniz. İstediğiniz kelime veya cümlenin üstüne tıklayın ve açılan küçük pencerede Babylon'un çevirme sonuçlarına bir göz atın. Gelişmiş arama sonuçlarına hayran kalacaksınız.

Babylon geniş sunumlar için Oxford University Press, Britannica, Merriam-Webster, Larousse, Vox, Langenscheidt, Pons, ve Taishukan sözlük ve ansiklopedilerinden yardım alır. Bu versiyonunda ise var olan dillere ek olarak 17 adet daha dil gelmiştir. Bir tek tıklama ile istediğiniz yerden istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. 9 dilden Wikipedia yayınlarına ulaşabilir araştırmalarınızı çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.Babylon metin çeviricisinde varolan diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Japonca, Çince, Flemenkçe, Rusça, Korece, Türkçe, Arapça, Farsça, Polonya ve Ukrayna dilleri.

http://rapidshare.com/files/175423533/Babylon.Pro.7.5.2.R3_by_Surmeneli.zip

http://rapidshare.com/files/178363874/BabylonPro_7.5.2_r4_by_Surmeneli.zip --->YENİ


Ek Sözlükler:

Almanca, Polonyaca, İspanyolca, Rusça, Osmanlıca vb. ile Türkçe karşılıklı çeviri sözlüklerinin yanında, medikal, askeri, hukuki ve teknik terimlerin de yer aldığı ek sözlükler tek bir pakette.

http://rapidshare.com/files/175550289/Babylon_Ek_Sozlukler_by_Surmeneli.zip

Trabzon Sürmene yöresine ait yerel eski sözcüklerin bulunduğu sözlük eklentisi:
http://rapidshare.com/files/175692067/Suermene_Yerel_Eski_Soezcuekleri.bgl

Web Tasarım    Logo    Kartvizit    E-Dergi